Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Kroatien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Kroatien samt boka direkt online - klicka här

Om du bokar boende i Kroatien med NOVASOL så ingår alltid:
✓ Slutstädning
✓ Sänglinnen & handdukar
✓ Förbrukningskostnader
✓ Turistskatt
✓ Vårt Trygghetspaket

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Hyra hus Kroatien

Upplev underbara Kroatien genom att hyra hus från NOVASOL

Att hyra hus i Kroatien ger dig möjlighet att uppleva ett vackert och varierat land. Hos NOVASOL kan ni hyra hus i hela landet - med Europas bästa service. Till alla våra stugor i Kroatien ingår bland annat slutstädning och förbrukningsomkostnader. Detta gör det extra bekvämt att hyra hus i Kroatien. En semester i detta land blir mer och mer populärt då Kroatien erbjuder sol, bad, god mat och en fascinerande kultur. Här kan du uppleva allt från charmiga byar till städer med shopping och rikt nöjesliv. Badar, det gör du antingen i havet eller i den egna poolen till det semesterhus du har hyrt. Ta chansen att hyra hus i Kroatiens övärld. Skärgården är någonting alldeles speciellt med sina tusentals öar.

Visa alla bokningsbara objekt för hyra hus Kroatien
Omtyckt val - hyra hus i Kroatien med pool

Fördelar med att hyra hus i Kroatien hos NOVASOL

2005 så expanderade NOVASOL till Kroatien och i rask takt har vi vuxit till att idag vara den största förmedlaren i landet av kvalitetssäkrade semesterhus, stugor och lägenheter. Vad menar vi då med 'kvalitetssäkrad'? Det innebär att om du väljer att hyra hus i Kroatien hos oss så gör du det i vetskap om att vi besöker alla semesterhus innan vi tar in dem i sortimentet. Detta för att säkerställa kvalitén men vi skriver även avtal med husägaren vilket bland annat innebär att vi tar hand om hela bokningsprocessen. Utöver detta ingår alltid vårt Trygghetspaket i alla bokningar och vi har kundtjänst i Sverige om du har några frågor. Och bäst av allt: när du ska hyra hus Kroatien hos NOVASOL så ingår alltid slutstädning, sänglinnen, handdukar, förbrukningskostnader och turistskatt. Smidigt, tryggt och bekvämt!

Om NOVASOL

Sedan starten 1968 har vår strävan varit att låta våra kunder hyra hus med marknadens bästa service. Vi startade med endast ett antal stugor i Norge, men har sedan expanderat i takt. Idag är vi Nordens största stugförmedling, med över 40.000 stugor och semesterhus i hela Europa. Hos oss finns det, bokstavligt talat, en stuga för alla - oavsett om ni önskar en enkel röd stuga i Småland med vita knutar, eller en lyxvilla på Makarska Rivieran. Välkommen till NOVASOL för en genuin semesterupplevelse!

 

Vill du hyra hus i Kroatien har du definitivt kommit rätt. Vi på NOVASOL är stolta över att ha det största utbudet av kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter i Kroatien. Gör en sökning själv och se det härliga utbudet. Du kan boka direkt online eller genom att ringa till vår svenska kundservice. Varmt välkommen till oss för att hyra hus i Kroatien!

Sök och boka semesterhus och lägenheter i Kroatien