Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Kroatien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Kroatien samt boka direkt online - klicka här

Om du bokar boende i Kroatien med NOVASOL så ingår alltid:
✓ Slutstädning
✓ Sänglinnen & handdukar
✓ Förbrukningskostnader
✓ Turistskatt
✓ Vårt Trygghetspaket

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Hyra hus i Kroatien

Upplev underbara Kroatien genom att hyra hus från NOVASOL

Att hyra hus i Kroatien ger dig möjlighet att uppleva ett vackert och varierat land. Hos NOVASOL kan ni hyra hus i hela landet - med Europas bästa service. Till alla våra stugor i Kroatien ingår bland annat slutstädning och förbrukningsomkostnader. Detta gör det extra bekvämt att hyra hus i Kroatien. En semester i detta land blir mer och mer populärt då Kroatien erbjuder sol, bad, god mat och en fascinerande kultur. Här kan du uppleva allt från charmiga byar till städer med shopping och rikt nöjesliv. Badar, det gör du antingen i havet eller i den egna poolen till det semesterhus du har hyrt. Ta chansen att hyra hus i Kroatiens övärld. Skärgården är någonting alldeles speciellt med sina tusentals öar.

Om NOVASOL

Sedan starten 1968 har vår strävan varit att låta våra kunder hyra hus med marknadens bästa service. Vi startade med endast ett antal stugor i Norge, men har sedan expanderat i takt. Idag är vi Nordens största stugförmedling, med över 40.000 stugor och semesterhus i hela Europa. Hos oss finns det, bokstavligt talat, en stuga för alla - oavsett om ni önskar en enkel röd stuga i Småland med vita knutar, eller en lyxvilla på italienska Rivieran. Kom till NOVASOL för semestern som har allt!

 

Vill du hyra hus i Kroatien har du definitivt kommit rätt. Vi på NOVASOL är stolta över att ha det största utbudet av kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter i Kroatien. Gör en sökning själv och se det härliga utbudet. Du kan boka direkt online eller genom att ringa till vår svenska kundservice. Varmt välkommen till oss för att hyra hus i Kroatien!

Sök och boka semesterhus och lägenheter i Kroatien