NOVASOL Luxury Collection i Danmark

Vackra fjordar, vilda vågor vid Nordsjön, pittoreska kustbyar och vidsträckta ängar. Danmark är hemvist till allt detta och mycket mer och är en obligatorisk destination för semesterfirare som letar efter kulturella och historiska upplevelser, gastronomiska äventyr och den där speciella “hygge”-känslan.

Det ska såklart uppmärksammas och därför är vi stolta över att kunna välkomna er till vår Luxury Collection i Danmark.

NOVASOL Luxury Collection i Danmark
NOVASOL Luxury Collection i Danmark

Noggrant utvalda hus

Detta handplockade urval består av 4- och 5-stjärniga semesterboenden som verkligen sticker ut från mängden. Varje hus är noga utvalt och bjuder på antingen ett extraordinärt läge, stilren inredning eller lyxiga bekvämligheter, så att du kan få den semester du drömmer om.

Så ta dig en titt och upptäck själv hur många semesterdrömmar du kan hitta på vår hemsida!

Hitta ditt perfekta semesterhus i vår Luxury Collection

När du väljer NOVASOL Luxury Collection får du tillgång till ett stort urval av semesterhus som uppfyller ett eller flera kriterier:

  • Stilren inredning med öga för detaljer
  • Rymligt och hög komfort
  • En lyxig och unik upplevelse
Lyxigt stuga Danmark

Upptäck våra hus i NOVASOL Luxury Collection i Danmark

Med missionen att uppfylla dina semesterdrömmar, erbjuder vi härmed ett brett urval av sanctuaries att välja mellan.

Oavsett om du är ute efter ett klassiskt danskt sommarhus vid Västerhavets strandkant, ett radhus på Bornholm eller Langeland, eller en lyxig villa i de kända badorterna på norra Själland, så har vi garanterat något för dig.

Lyxig semester i Danmark

Även om Danmark är ett litet land så är det en pärla fylld med stora upplevelser. Kullerstensgatorna i de små kuststäderna osar av charm och historia och huserar museer, restauranger och mysiga butiker.

Städerna är även omgivna av all slags natur. När du besöker Danmark kan du cykla eller simma längs med den fridfulla kustlinjen mot öst eller gå loss på de olika vattensporterna som erbjuds på Nordsjöns kust. Du kan också unna dig långa promenader i det vida farmlandskapet eller upptäcka de många vackra fjordarna och sjöarna som ligger utströsslade över hela landet.

Det är ingen hemlighet att danskarna älskar sitt “hygge” - som kort och gott betyder att njuta av livets goda ting - och det kommer du själv att få uppleva/du kommer själv förstå att semestra i Danmark/här handlar om kvalitetstid, att ta det lugnt och upplevelser för livet.

Lyxig semester i Danmark
Lyxig semester i Danmark
| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: