Hyra hus i Kotor

Väljer du att hyra hus i Kotor kan du att komma att påminnas mycket om Norges fjordar, med skillnaden att du bor i värmen och vid ett kristallklart, blått medelhav. I Kotor möts du av en omgivning som ger något extra till semesterminnena, de höga bergsväggarna som omfamnar fjorden i Kotorbukten. Här är fin semester för den som vill bada och sola, men också för dig som söker aktivitet och spänning. 

Genom att hyra hus eller semesterlägenhet i Kotor kan du pausa i solstolen, strosa runt i staden eller vandra i bergen. Här är möjligheterna många, och vyerna fantastiska.

Hyra hus vid havet i Kotor

Populära semesterhus i Kotor

Loading...

Semesterhus med pool i Kotor

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kotor

Loading...

Kotor - upptäckarens paradis

Trots att Kotor kan verka litet, är det en stad med mycket spännande att utforska. När du ska hyra hus i Kotor är det väl värt att avsätta en dag eller två bara för att ta sig runt och upptäcka några av områdets alla besöksmål. Ett bra tips att tänka på inför packningen till semestern, är att komma ihåg bra promenadskor. Det är så du bäst kommer nära Kotor och kan ta dig fram längs alla gator, torg och byggnader.

Kotor i Montenegro

Tips på saker att göra i Kotor

Det är nästan precis utanför dörren av ditt boende i Kotor som du har en mängd olika, häftiga besöksmål. För att göra valen lite enklare tipsar vi om våra favoriter i området.

Marknaden i Gamla stan – Här kan du strosa omkring och bara välja delikatesserna som du är som mest sugen på. Köp färsk frukt och grönt, lokalproducerade oliver, ost och lokalproducerat vin och ta det med för att njuta av i ditt boende i Kotor. 

Bukten i Kotor – Promenera längs med bukten och upplev omgivningen från nedan. Du kan också ta dig upp till San Giovanni’s fästning, för att få en häpnadsväckande överblick från ovan. 

Blue Cave – Ett av besöksmålen dit du inte kan ta dig till fots, men som är värd att ta en båttur för. Förutom att verkligen få uppleva bukten ur sin rätta synvinkel, får du också möjligheten att besöka grottan där du kan bada i magiskt, azurblått vatten. 

Besök grannbyn Perast – Hit tar du dig med bil, men som får parkeras utanför staden – här får knappt invånarnas egna fordon plats. Du promenerar dig enkelt genom gatorna i stadskärnan. 

Our Lady of the Rocks – För att få med lite av historian kring Kotor under din semester, är ett besök till Our Lady of the Rocks ett måste. Sägnen säger att ön bildades av fiskare som efter varje lyckosam resa placerade en sten vid platsen.

Utsikt från boende i Kotor

Boka semesterhus och lägenhet i Kotor

Det finns många fina orter att besöka i Montenegro, men vid boende rekommenderar vi bland annat att hyra hus i Kotor. Här får du närheten till att enkelt spendera en dag vid stranden, eller att aktivera dig och promenera längs buktkanten. På NOVASOL har vi flera semesterbostäder längs Kotor Riviera att välja bland, det finns många semesterlägenheter men också stora hus att hyra. Förutom semesterbostäder vid rivieran, har vi på NOVASOL ett brett utbud av både semesterlägenheter och semesterhus i Montenegro. 

Väljer du att hyra boende i Kotor via NOVASOL kan du känna dig trygg, vi har förmedlat semesterboenden i många år och har gedigen och lång erfarenhet av uthyrning. Våra lokala rådgivare har alltid besökt och kvalitetssäkrat våra boenden. 

Välkommen att boka nästa semester via oss på NOVASOL!