Hyra hus vid Herceg Novi Riviera

Om du väljer att lägga sommarens semester i Montenegro kan vi tipsa om Herceg Novi Riviera! Låt dig förföras av den 25 kilometer långa kuststräckan - en semesterpärla utan like. Vi är övertygade om att du kommer att falla lika pladask för den här delen av Montenegro som vi har. Herceg Novi Riviera kan locka med härliga badvatten fem månader under året, medelhavsklimat, många attraktioner och upplevelser.

Funderar på att hyra hus i Montenegro med närhet till fina sandstränder, vacker natur och sol - då ska du se närmare på våra semesterbostäder vid Herceg Novi Riviera. Beläget i Kotorbukten, en svängd bukt vid Adriatiska havet i sydvästra Montenegro. Bukten var tidigare en dal men är nu under vatten. Förutom Herceg Novi består bukten av de välbevarade medeltida städerna Kotor, Risan, Tivat, Perast och Prčanj.

Herceg Novi Riviera har ett behagligt medelhavsklimat med torra och varma somrar där solen skiner crika 11 timmar varje dag. Havstemperaturen är mellan 22 och 26 grader, och detta härliga badvatten kan njutas av vid över 62 stränder.

Semester i Montenegro

Populära semesterhus i Herceg Novi Riviera

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Herceg Novi Riviera

Loading...

Semesterhus med pool i Herceg Novi Riviera

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Herceg Novi Riviera

Loading...

Medeltidsstaden Herceg Novi

Staden Herceg Novi är ett populärt turistmål och staden är kanske mest känd som ett centrum för spa och hälsobehandlingar. Många beskriver arkitekturen i staden som en blandning av det bysantinska riket, romantiken och orientaliskt inflytande, liksom en medelhavsprägel. Staden är också en oas av blommor och grönska.

Bland alla sevärdheter är förmodligen slottet Forte Mare, byggt 1382 av kung Tvrtko I, den mest kända. Klocktornet som byggdes av österrikarna på 1900-talet, Kanli-tornet som byggdes av turkar och den serbiska kyrkan St Michael är också alla värda att ta sig till. Staden kan inte erbjuda långa sandstränder men om du inte har något mot en båtresa kan många stränder nås med båt, inklusive kusten Luštica. Besök även gamla stan med sina två stora torg Herceg Stjepan och Mico Pavlovic, där du också finner kyrkan Sveta Jeronima.

Hyr semesterbostad i Herceg Novi - Montenegro

Avkoppling på semestern

Från Herceg Novi kan du promenera längs den längsta strandpromenaden vid Kotorbukten och hamna i Igalo. Hit flockas besökare från hela världen för att bada i helande vatten. Om du hyr ett semesterhus vid Herceg Novi Riviera är Igalo lätt tillgängligt.

Genom att hyra hus eller semesterlägenhet vid Herceg Novi Riviera får du som vill vara aktiv under semestern, eller vill kombinera vila och aktivitet, goda möjligheter till detta. Många säger att Herceg Novi Riviera kan ses bäst från berget Orjen. Hit kan du lägga en trevlig dagstur och på toppen av det 1 895 meter höga berget får du en klar dag en fantastisk utsikt över hela Montenegro, delar av grannlandet Bosnien och Hercegovina, kusten vid Dubrovnik, och flera av de södra öarna i Dalmatien.

äldre byggnad

Lata dagar vid havet

Letar du efter en avkopplande semester i Montenegro är Herceg Novi Riviera rätt destination för dig. Som tidigare nämnts har detta kustområde många vackra stränder att välja mellan. Här får du en liten försmak av vad som väntar dig när du hyr semesterhus här:

  • Stranden Rose: En före detta fiskeby med unik arkitektur, på spetsen av kusten Lustica mot Igalo. En vacker strand som du kan nå med båt eller bil.

  • Stranden Zanjice: Cirka sex kilometer från staden Herceg Novi ligger Zanjic - omgiven av kristallblått vatten och gamla olivlundar är detta verkligen en idyllisk plats. Ta en paus från solen, hitta skugga vid olivlunden, njuta av ett glas vin och god lokal mat. Du kan nå den här stranden med båt eller bil.

Upplev Herceg Novi Riviera med NOVASOL

Funderar du på att hyra en semesterbostad i Montenegro för din nästa semester, kan vi ge Herceg Novi Riviera våra varmaste rekommendationer! Kotorbukten erbjuder subtropiska dagar, och Herceg Novi Riviera ger dig härliga bad som är perfekt när du vill svalka dig. Här hittar du ett stort antal stränder att njuta av under soliga dagar. Förutom en avkopplande semester kan Herceg Novi Riviera erbjuda historiska och kulturella upplevelser. Allt detta och mycket mer kan du uppleva under din semester i Montenegro!

NOVASOL har förmedlat semesterhus sedan 1968 och under dessa år har vi lärt oss en hel del om vad våra gäster söker för boende till sin semester. Många av våra gäster uppskattar friheten ett semesterhus eller en semesterlägenhet kan ge - och därför har vi många som återkommer år efter år. Om du hyr en semesterbostad i Montenegro kan du planera din semester som du vill, och du kan känna dig som hemma - på semestern.

Vi vill att du dig så säker som möjligt när du väljer att boka din semesterbostad med NOVASOL. Därför följer vårt Trygghetspaket med din bokning - helt kostnadsfritt. Läs mer om vårt Trygghetspaket i våra hyresvillkor. Välkommen till NOVASOL för att hyra lägenhet eller hyra hus vid Herceg Novi Riviera!