Vintersemester i Branäs

Drömmer du om en skön vintersemester i Branäs med familjen?

Låt oss på NOVASOL hjälpa er att hyra stuga i Branäs, våra stugor är personliga med högmysfaktor. När man önskar att hyra stuga i Branäs så har man som gäst alltid en del krav men det är inga hinder för oss på NOVASOL, era krav är våra önskningar. När det gäller våra stugor i Branäs har vi en fantastisk bredd i vårt utbud, söker du boende med bastu eller är största önskningen att er mest älskade familjemedlem, ert husdjur ska få följa med på er skidsemester i Branäs så lugn bara lugn, vi har även djurvänliga stugor i Branäs. Så varför åka långt för en skön semester med familjen - stanna i Sverige, kontakta oss så hjälper vi er!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Kul för både stora och små

Branäs ligger vackert beläget vid sjön Klarälven i norra Värmland, cirka 17 mil från Karlstad och 1 mil från Sysslebäck. Branäs är en välkänd vintersportsort för hela familjen. Med ett gediget utbud av aktiviteter för de små som t ex. skattjakt, minibio för de trötta små benen efter någon timme i backen, snowraceråkning och barnens After Ski med hopp, lek och björndansen, så klart!

Vintersemester i Branäs

Om det är något barnen kommer prata om resten av året så det er vintersemester i Branäs! Här är möjligheterna många ifall man söker en aktiv skidsemester i Branäs även för dig som är vuxen med 29 pister att tillgå och en fallhöjd på 415 meter. Önskar ni ta en paus i backen finns äventyr som att åka hundspann, köra snöskoter eller varför inte multihyra för att testa något nytt. Hos oss på NOVASOL hyr du den perfekta stugan för er vintersemester i Sverige. Även du som vuxen kommer att blicka tillbaka på er vintersemester i Branäs med ett leende på läpparna!

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: