Semester i Dagebüll

Stugby i Dagebüll

Denna Stugby i Tyskland ligger högt upp på nordvästra kusten, precis vid gränsen till Danmark. Landskapet liknar det danska med stora öppna vidder. Slätter, åkrar, skog, sjöar och ett rikt djurliv hittar ni  i Vadehavet nationalpark. Detta imponerande landskap väntar er som bokar en semester i vår stugby i Dagebüll. Om ni väljer att bege er till norra Tyskland kan ni se fram emot en semester på en plats där det finns utrymme att vara, utrymme att utforska naturen, utrymme att lära sig om livet på landet och framförallt utrymme att vara tillsammans med familjen.  
 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Stugor i alla storlekar

Stugbyn i Dagebüll erbjuder boenden i flera storlekar, färger och former. Omgivningen kännetecknas av strandnära promenadstråk, betande får och de för området så karaktäristiska strandstolarna som står uppradade på stränderna. Efter ett par timmar ute i friska luften kan ni koppla av i de lyxiga och bekvämt utrustade boenden som stugbyn i Dagebüll erbjuder. Stugor som präglas av exklusivitet genom sitt fantastiska läge och sin inredning i skandinavisk stil. Det hela ger en underbar vistelse vid Nordsjön med 5-stjärning komfort.

Så här säger gästerna om stugbyn i Dagebüll

”Vår stora familj hyrde tre intilliggande hus och hade ett mycket bekväm semester i moderna och lyxigt inredda villor. Från det stora badrummet med bastu till det välsorterade köket saknade vi ingenting! Vi kan också rekommendera alla att ta en resa till Sylt och Föhr.”
-Familjen Fischer från Rostock

Semesterhus för alla behov

I Dagebüll vid Nordsjön kan ni hyra hus och lägenheter som är anpassade för olika behov. Välj mellan bekväma  semesterhus på 80—126m² för 4-7 personer och en lägenhet på 200m² för 12 personer med 6 sovrum, 4 badrum, bastu, balkong, stort vardagsrum och matsal. Söker ni efter ett handikappsanpassat semesterhus rekommenderar vi objekt DSH954 eller DSH955 som inretts med nödvändiga hjälpmedel vilket underlättar semestern för rullstolsburna.

Exklusivt inredda semesterhus

Semesterhusen i Dagebüll är inredda med ett öga för detaljer. Den mycket smakfulla anläggningen som andas hög kvalitet innebär att denna tyska stugby inte lämnar något att önska. Ett rymligt kök med sittgrupp och öppen spis för de långa mysiga middagarna. Det bekväma och moderna köket med bl.a mikrovågsugn, spis, diskmaskin och frys. Ett stort badrum med badkar, regndusch och bastu för avkopplande stunder. En privat terrass eller balkong med möbler och grill. Den perfekta platsen att starta dagen på med frukost i friska luften. Under dagen kan nu koppla av med ett glas vin och en god bok medans solen värmer.

Stugby i Dagebüll – Ett klokt val

Endast 200 meter från Nordsjön ligger Dagebüll i Vadehavets nationalpark, som 2009 blev uppsatt på UNESCO´s världsarvslista. I Dagebüll öppnas dörrarna till en värld full av öar och små holmar. Särskilt familjevänlig är den fina badstranden. I själva byn lockar restauranger, små butiker samt andra frestelser som är välkommet under er semester. Skulle suget efter att utforska kringliggande städer ligger Flensburg eller Hamburg inte långt borta. Annars är färjeturerna till öarna Föhr eller Amrum populära, dessa öar kan utforskas antingen till fots eller på cykel. Det finns många fina och familjevänliga upplevelser att ta del av när ni väljer en semester i stugby i Tyskland.

Semesterupplevelser

Från stugbyn vid Nordsjön finns det mängder med möjligheter för spännande upplevelser. Här finns alternativ för hela familjen:

  • Ta en tur till öarna Sylt, Föhr och Amrum.
  • Packa picnickorgen och ta en utflykt till de små holmarna Hooge, Öland eller Langeness
  • Besök museer med de lokala konstnärerna Emil Nolde och Theodor Storm.
  • Upplev Vadehavets nationalpark på nära håll med en guidad tur.
  • Ta en cykeltur och utforska Nordfrisland.
  • Upptäck området med kanot eller varför inte hyra en dressin, en alltid uppskattad upplevelse.
     
| Editor:
(Först publicerad )