NOVASOL Luxury Collection i Kroatien

Det finns få destinationer så fantastiska som Kroatien! Ett drömskt resmål med sitt karakteristiska, azurblåa hav som omfamnar de pärlemorfärgade vita stränderna. Vackra öar, städer med ett arv från en annan tid och välbevarad kultur.

 

Av just den anledningen är vi speciellt glada att kunna välkomna dig till NOVASOL Luxury Collection i Kroatien.

Njut av en magisk semester i Dalmatien, Kroatien i en lyxig villa med havsutsikt.
Njut av en magisk semester i Dalmatien i denna lyxig villa med havsutsikt.

NOVASOL Luxury Collection i Kroatien – Hus som får dig att tappa hakan

Denna handplockade samling av 4- eller 5-stjärniga semesterboenden sticker verkligen ut från mängden. Varje hus har antingen ett fantastiskt läge, är vackert inrett eller är fyllt med lyxiga bekvämligheter som ger dig en semester du sent kommer glömma.

Vi gör vårt allra bästa för att tillgodose varje semesterdröm, oavsett om du fantiserar om en lugn tillflyktsort på en avskild klippsida, en familjesemester med panoramautsikt över havet med enkel tillgång till de ljumma vågorna eller en stor pool för hela sällskapet.

Du har semesterdrömmen och vi har det perfekta semesterboendet.

Hitta ditt perfekta semesterboende

När du väljer från NOVASOL Luxury Collection får du tillgång till ett stort urval av semesterboenden med fokus på en eller flera av följande aspekter:

  • Snygg inredning med riktigt bra finish
  • Stora ytor och hög komfort
  • Unika faciliteter med hisnande vyer och privat pool
Upptäck den vackra naturen i Trakošćan, Kroatien ifrån detta unika lyxhus | NOVASOL
Upptäck den vackra naturen i Trakošćan, Kroatien ifrån detta unika lyxhus

Utforska NOVASOLs lyxhus i Kroatien

Kroatien är hemvist till en gastronomisk kultur och fräscha råvaror i världsklass, antika städer som går tillbaka hela vägen till det romerska riket och en prunkande natur som bara väntar på att bli utforskad av dig. Vi uppmuntrar speciellt dig som vill utforska Istriens kust, doppa tårna i Kvarnerbukten eller vill ö-luffa i den glittrande skärgården i Dalmatien att boka ett av våra lyxiga hus i Kroatien.

Lyxig semester i Kroatien

 

Med en kustlinje belägen precis vid Adriatiska havet är Kroatien den perfekta destinationen för dig som vill ha en lyxig semester i solen. Detta samtidigt som du är nära den svalkande havsbrisen.

När du har badat klart för dagen finns det mängder av historiska och kulturella platser att besöka som också har använts flitigt inom populärkulturen. Kanske speciellt känt är Dubrovnik och Game of Thrones som skapar ytterligare en dimension till er lyxsemester i Kroatien.

Dessutom är detta östeuropeiska land idealiskt för att ö-luffa, eftersom flera sagolika öar är placerade som pärlor längs ett snöre. Varje ö har sin charm men alla öarna erbjuder dig en exotisk tillflyktsort under semestern.

Låter detta lite för frestande? Gå då på upptäcktsfärd och hitta ditt nästa semesterboende i vår NOVASOL Luxury Collection i Kroatien.

Lyxiga villor och semesterhus i Dalmatien, Kroatien | NOVASOL
Kom nära det Adriatiska havet i denna flotta lyxvillan i Dalmatien

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: