Hitta hem med en julresa

Julen och jullovet är en exceptionellt viktig tid för väldigt många människor. Hos NOVASOL kan du vara säker på att hitta plats till julen, oavsett hur storslaget ni firar, hur länge den varar, eller vart den firas. Här kan du hitta "hem" till både jul och nyår - och med mer än 30 000 festliga semesterhus med flexibla fördelar i Sverige och resten av Europa kan du vara helt säker på att hitta ett semesterhus som passar just dig och dina jultraditioner. Oavsett hur du väljer att fira.

Och viktigast av allt: vi har hört att jultomten är väldigt flexibel och han har lovat oss att det ska inte vara några problem att besöka er i en stuga istället!

Julresor i Sverige

Hyr en stuga över julen i Sverige med NOVASOL

Fira in julen på bästa sätt med en stressfri julresa i vackra Sverige!

Julen är verkligen en av våra mysigaste högtider, speciellt när man kan hyra en stuga över julen och komma bort från julstressen och istället fira i nya omgivningar.

Julen i Sverige skiljer sig lite åt. I södra Sverige är julen sällan vit, men visst går det att uppleva ett magiskt julfirande för det? Besök mysiga julmarknader, värm dig framför en sprakande öppen spis och härliga stunder tillsammans med familjen. Om istället de vita vinterlandskapen lockar, besök våra svenska fjäll och passa på att varva julbord med skidåkning.

Men en sak är säker: ni kan hitta den där magiska julkänslan - oavsett vart i Sverige ni väljer att resa i jul.

Skräddarsy din julledighet

Hyra stuga för jul och nyår

Julen innebär mysiga stunder, tid med familjen och avkoppling, men kan också vara en stressande tid med mycket möda och besvär. Därför erbjuder vi valfri ankomst (och avresa) på de flesta av våra stugor och semesterboenden under jul- och nyårsperioden. Valfri ankomst betyder att du fritt kan välja din bokningsperiod - oavsett hur lång den är, eller på vilka dagar den slutar - så att din julledighet passar dig och dina traditioner.

Hos oss hittar du stugor och semesterboenden för alla tillfällen - och jul och nyår är inga undantag! Om du skulle ha några specifika önskemål eller behov kan du hitta de olika hustyperna härunder. Använd filterfunktionen för att anpassa din sökning och hitta precis det som du letar efter. Ska du ha kort avstånd till pisterna, bo precis vid en sjö, eller njuta av en öppen spis? Med NOVASOL är det enkelt att hitta hem till jul!

Fira jul eller nyår utomlands

Hyr en stuga och fira nyår utomlands

Julen är fylld med traditioner: både nya, gamla och de du inte har skapat än. Om du hyr ett semesterboende utomlands kan du uppleva högtiden från ett helt nytt perspektiv. Passa på att utforska en spännande destination någonstans i Europa, som har sitt helt egna sätt att fira jul eller nyår på. Tyskland är till exempel känt för sina julmarknader, i Spanien är det tradition att äta 12 vindruvor på nyårsafton när klockan slår midnatt, och på många ställen i Frankrike har man en lyxig start på middagen med ostron.

| Editor:
(Först publicerad )