Besök LEGOLAND® när du hyr stuga i Danmark

Köp en vuxenbiljett och få en barnbiljett gratis!

Ska du hyra hus i Danmark är ett besök till LEGOLAND® alltid populärt. Fyllt av upplevelser och attraktioner har LEGOLAND® blivit Danmarks kanske mest kända nöjespark. LEGOLAND® ligger i Billund så om du hyr någon av våra stugor på södra Jylland har du extra nära till nöjesparken. LEGOLAND är dock värt ett besök oavsett var i Danmark du hyr semesterhus. Här finns över 50 spännande attraktioner att uppleva!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Om du hyr ett semesterhus i Danmark genom NOVASOL kan du köpa biljetter till LEGOLAND® och ta del av erbjudandet "Ett barn gratis". Erbjudandet gäller för 1 dags inträde till nöjesparken för ett barn (3-12 år) vid köp av en vuxenbiljett till ordinariepris. Biljetterna kan köpas av dig som hyr semesterhus i Danmark under perioden som LEGOLAND® har öppet. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Så köper du biljetter till LEGOLAND® 

Om du vill köpa biljetter till LEGOLAND® i samband med att du ska hyra stuga i Danmark, kan du göra det på två olika sätt:

  • 24 timmar efter att du har bokat ett semesterhus i Danmark kommer du att få tillgång till flera olika erbjudanden på Min Bokning. Här hittar du en länk till LEGOLAND® där du kan köpa dina biljetter. Biljetterna kommer att skickas till dig via mail.
  • Du kan även köpa biljetter till LEGOLAND® på ditt lokala servicekontor i Danmark. Kom förbi när det passar dig eller köp dina biljetter samtidigt som du hämtar ut nyckeln till ditt semesterhus. Allt du behöver är ditt bokningsnummer.

Innan I tar till LEGOLAND rekommenderar vi att du läser LEGOLANDs riktlinjer och goda råd för ditt besök. Du hittar informationen här.

Ninjago på på LEGOLAND®

Ninjorna bjuder in till bio med sin nya LEGO NINJAG 4D-film som ni kan uppleva på LEGOLAND. Ni kan även se LEGOLAND uppifrån i LEGOTOP eller hoppa på LEGO Tåget och känna hur det nästan suger i magen. Hövding Långöra väntar med pinnbröd i indianlägren och ni kan få era första körkort i SEAT Trafikskolan. När ni är redo för action kan ni bekämpa det onda i den häftiga 3D-upplevelsen i LEGO NINJAGO The Ride, få sug i magen med fritt fall i Polar X-plorer och vaska guld till ett stort mynt. Vi ser fram emot en ännu vildare säsong med er på LEGOLAND.
 

| Administratör
(Först publicerad )