NOVASOLs rabatter och erbjudanden

När du bokar en stuga i Sverige eller ett semesterboende i Europa får du också erbjudanden och rabatter på massor av populära sevärdheter, attraktioner, services och mycket mer! Längre ner kan du läsa mer om NOVASOLs rabatter och hur du kan få ännu mer semester för pengarna härunder.

Så funkar NOVASOLs rabattkoder och rabatter

Ungefär 24 timmar efter att du har bokat ditt semesterboende med oss kan du hitta alla rabattkoder och erbjudanden som är giltliga för din semester på din personliga MyBooking-sida (giltlig bokning krävs för åtkomst). Där kan du också se villkoren för de olika rabatterna och hur de aktiveras.

Det är viktigt att du på förhand undersöker villkoren, då det kan finnas skillnad mellan hur rabatterna och erbjudandena utnyttjas. Här på sidan kan du se våra universella kunderbjudanden, eller så kan du gå vidare för att läsa mer om våra kunderbjudanden i Danmark, Norge och Kroatien.

 

Kundförmåner i Danmark

 

Kundförmåner i Kroatien

 

Kundförmåner i Norge

 

Är du osäker på vilka rabatter och erbjudanden som är giltliga för din bokning? Ingen fara! Vi kommer såklart påminna dig om alla relevanta rabatter och bra erbjudanden på din personliga MyBooking-sida när du genomfört din bokning. Den kan du hitta massor av inspiration till här.

Avis

Rabatt på biluthyrning i hela Europa

Åk på semester med NOVASOL och få hela 15% rabatt på biluthyrning med Avis i hela Europa. För att aktivera rabatten ska du använda länken och rabattkoden som du hittar på din MyBooking-sida.

Ta färjan till semestern

Rabatt på utvalda rutter

Resan är ju som bekant halva nöjet, så varför inte göra den trevlig? Tillsammans med NOVASOL får du 10% rabatt på utvalda rutter med DFDS och Stena Line i Skandinavien. Rabatten aktiveras via länken på din MyBooking-sida och gäller på följande rutter:

DFDS
Köpenhamn - Oslo (T/R)
Fredrikshamn - Oslo (T/R)
 

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: