Nordens största sommarland!

Hyr ett semesterhus hos NOVASOL och spara upp till 20% på biljetter till Djurs Sommerland!

Djurs Sommerland är den perfekta platsen för familjeutflykt när du ska hyra stuga i Danmark. Nordens största sommerland erbjuder bl.a. Danmarks största berg- och dalbanor, ett jättestort vattenland och över 60 roliga och spännande nöjen för hela familjen. Kom och upplev varför Djurs Sommerland är "Europas beste familj park 2019"

Hyr du någon av våra stugor på Östjylland så har ni dessutom extra nära till sommarlandet då det ligger i Nimtofte nära Grenå!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Erbjudande till dig som hyr stuga i Danmark: Upp till 20% rabatt på inträdet!

När du hyr semesterhus och stugor i Danmark hos NOVASOL, kan du köpa biljetter till Djurs Sommerland med rabatt. Rabatten skiljer sig beroende på om du bokar 1- eller 2-dagarsbiljett.

  • 1-dagsbiljett - 20% rabatt
  • 2-dagarsbiljett - 15% rabatt och besök parken 2 gånger inom 7 dagar

Erbjudande: 30/4 - 24/10 2021 - se öppettider på www.djurssommerland.dk

Villkor och hur du köper biljetter till Djurs Sommerland

Du köper biljetter till Djurs Sommerland med rabatt på ditt NOVASOL servicekontor i Danmark. Du kan köpa biljetter när du hämtar ut nyckeln till ditt semesterhus, annars är du varmt välkommen att svänga förbi när som under din vistelse. Allt du behöver är ditt hyresbevis. 

Biljetterna måste köpas på något av våra servicekontor i Danmark. Det går inte att få rabatt direkt på Djurs Sommerland. Biljetterna måste nyttjas under hyresperioden för det semesterhus du hyrt. Tvådagarsbiljetten är personlig vilket gör att du inte kan ge bort den till någon annnan. Biljetten måste skannas vid båda besöken. Det andra besöket måste ske senast 6 dagar efter det första besöket. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

Boka din favorit i vårt stora utbud av stugor i Danmark och gör upplevelsen än bättre med ett besök till Djurs Sommerland. Bland våra specialerbjudanden till attraktioner i Danmark är just Djurs Sommerland mycket populärt!

Djurs Sommerland - Europas beste familj park 2019

Är ni redo för fart, lek och kul för hela familjen? Se då fram emot 9 temaländer, Danmarks största berg- och dalbanor, det jättestora Vattenlandet och över 60 attraktioner för stora och små barn. I Djurs Summerland är det bara roligare för alla. Här finns upplevelser för kul i flera dagar.

Bondegårdsland - både för barn och lekglada vuxna

I det stora Bondegårdsland är det fart och kul för hela familjen. Upplev fritt fall från vattentornen eller flyg iväg i berg- och dalbanan i ett moln av hönsfjädrar. Varför inte en snurrtur i den roterande ladugården? Eller kanske ett språng på de galna grodorna? Gläds åt 10 olika fantastiska attraktioner där alla kan vara med. Pröva också, Grissebasserne: En mysig hopptur där även de minsta kan vara med.

Djurs Sommerland - Frøerne

Tigeren - "The thrille Ride of the Year" i Europa 

Gör er redo för en upplevelse som biter sig fast! Tigeren i Wild Asia är det snabbaste och högsta nöjet i Djurs Sommerlands historia. I en oförglömlig flygtur tar Tigeren med er i en toppfart av 100 km/h och svinghöjd om hela 45 meter. 

För de fartglada små, finns det också mycket att glädjas av i Wild Asia- Upplev bland annat Jungle Rally och Safaribussen.

Tigeren - Djurs Sommerland

Känn suset i Danmarks största berg- och dalbanor

DrageKongen är det garanti för sug i magen när du plötsligt dyker ner från 30 meters höjd i 85 km/h! Än mer andrenalinrus i världsklass får ni när ni skjuts iväg i upptill 85 km/h i Danmarks längsta berg- och dalbana Juvelen. Eller dyker ner från 32 meters höjd i 90 km/h i Piraten.

Djurs Sommerland - Juvelen

Stort vattenland och över 60 attraktioner

Med över 60 attraktioner flyger timmarna iväg. Och glöm inte heller det jättestora Vandland! Här kan ni njuta solskenet vid vattenkanten eller få full fart i de många vattenrutschkanorna.

Upplev också Magisk Halloween under höstsemestern med 25 000 pumpor, to Halloween Haunted Houses och skrämmande roliga upplevelser för hela familjen.

Kom ihåg att ni har fri tillgång till alla parkens attraktioner när entrén är betald. Välkommen! 

Djurs Sommerland - The Wave

 

| Editor:
(Först publicerad )