Rabatt till Djurs Sommarland med NOVASOL

Få rabatt på Djurs Sommarland & massor av andra aktiviteter i Danmark | NOVASOL

Djurs Sommarland är lika med skoj för alla - och tillsammans med NOVASOL kan du få rabatt på biljetter till Nordens största sommarland som bland annat bjuder på 10 äventyrliga temaland och mer än 60 karuseller för hela familjen. Rabatten är ett specialerbjudande för dig som NOVASOL-gäst och gäller för både 1- och 2-dagarsbiljetter. Scrolla ner och få reda på hur du får rabatt till Djurs Sommarland.

Så får du rabatt till Djurs Sommarland

Du kan köpa kampanjbiljetter på NOVASOLs lokalkontor eller direkt vid ingången till Djurs Sommarland. För att utnyttja erbjudandet ska du ha med dig en rabattkupong och/eller ett giltligt hyresavtal. Rabatten till Djurs Sommarland är ett specialerbjudande för NOVASOLs gäster och gäller följande biljetter och priser, se nedan. Kom ihåg att du har fri åtkomst till parkens alla attraktioner när entrén är betald.

1-dags biljett:

  • 29 april - 18 juni 2023: 275 DKK/person (ordinarie pris 299 DKK)
  • 19 juni - 22 oktober 2023: 305 DKK/person (ordinarie pris 335 DKK)

2-dagars biljett:

  • 29 april - 18 juni 2023: 419 DKK/person (ordinarie pris 449 DKK)
  • 19 juni - 22 oktober 2023/person (ordinarie pris 485 DKK)"

Nordens största sommarland

(och Europas bästa!)

Djurs Sommarland har blivit utnämnd till "årets nöjespark i Danmark" tre år i rad och "Europas bästa familjepark" år 2019. Utöver mer än 60 attraktioner och karuseller för hela familjen bjuder Djurs Sommarland på ett stort utomhusvattenland och massor av gröna oaser, mysiga matställen och spännande butiker fördelat över 10 roliga och inspirerande temaområden.

Det nyaste tillskottet är "Dinosaurland" där du bland annat kan träffa på 25 dinosaurier i full storlek och gå på fossiljakt i den stora lekparken. Prova på den nya bergochdalbanan T-Rex Family Coaster som susar förbi gapet på de enorma köttätande dinosaurierna och majestätiska långhalsarna. Dino Xpedition tar med dig på en safari genom reservates täta urskogar där dinosaurierna härskar.

Villkor*

Det är inte möjligt att utnyttja rabatten vid köp av biljetter via Djurs Sommarlands hemsida. Biljetterna skall användas inom hyresperioden och får inte överföras till någon annan och kan inte säljas vidare. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. 2-dagarsbiljetter skall behållas och scannas igen på den 2:a besöksdagen, som skall ske senast 6 dagar efter 1:a besöksdagen. Barn under 2 år går gratis.

| Editor:
(Först publicerad )