Nordens största sommarland!

Hyr ett semesterhus hos NOVASOL och spara upp till 20% på biljetter till Djurs Sommerland!

Djurs Sommerland är den perfekta platsen för familjeutflykt när du ska hyra stuga i Danmark. Nordens största sommerland erbjuder bl.a. Danmarks största berg- och dalbana, ett jättestort vattenland och över 60 roliga och spännande nöjen för hela familjen. Välkommen att uppleva du med varför nöjesparken blivit kårat till Nordens bästa - fyra år i rad! Entrébiljetten ger fri tillgång till alla attraktioner i parken.

Hyr du någon av våra stugor på Östjylland så har ni dessutom extra nära till sommarlandet då det ligger i Nimtofte nära Grenå!

Klicka för att aktivera kartan

Erbjudande till dig som hyr stuga i Danmark: Upp till 20% rabatt på inträdet!

När du hyr semesterhus och stugor i Danmark hos NOVASOL, kan du köpa biljetter till Djurs Sommerland med rabatt. Rabatten skiljer sig beroende på om du bokar 1- eller 2-dagarsbiljett.

  • 1-dagsbiljett - 20% rabatt
  • 2-dagarsbiljett - 15% rabatt och besök parken 2 gånger inom 6 dagar

Öppettider Djurs Sommerland 2018: 27/4 - 21/10 - se öppettider på www.djurssommerland.dk

Så köper du biljetter till Djurs Sommerland

Du köper biljetter till Djurs Sommerland med rabatt på ditt NOVASOL servicekontor i Danmark. Du kan köpa biljetter när du hämtar ut nyckeln till ditt semesterhus, annars är varmt välkommen att svänga förbi när som under din vistelse. Allt du behöver är ditt hyresbevis. 

Biljetterna måste köpas på någon av våra servicekontor i Danmark. Det går inte att få rabatt direkt på Djurs Sommerland. Biljetterna måste nyttjas under hyresperioden för det semesterhus du hyrt. Tvådagarsbiljetten är personlig vilket gör att du inte kan ge bort den till någon annnan. Biljetten måste skannas vid båda besöken. Det andra besöket måste ske senast 6 dagar efter det första besöket. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

Boka din favorit i vårt stora utbud av stugor i Danmark och gör upplevelsen än bättre med ett besök till Djurs Sommerland. Bland våra specialerbjudanden till attraktioner i Danmark är just Djurs Sommerland mycket populärt!

Djurs Sommerland - Nordens största sommarland

Är ni redo för fart, lek och kul för hela familjen? Ta då med familjen till Djurs Sommerland! Här finns upplevelser för kul i flera dagar.

 

Känn suset i Danmarks största berg- och dalbanor

I den nya DrageKongen är det garanti för sug i magen när du plötsligt dyker ner från 30 meters höjd i 85 km/h! Än mer andrenalinrus i världsklass får ni när ni skjuts iväg i upptill 85 km/h i Danmarks längsta berg- och dalbana Juvelen. Eller dyker ner från 32 meters höjd i 90 km/h i Piraten.

DrageKongen på Djurs Sommerland

NYHETER 2018: Safaribussen och Jungle Rally

Stig ombord på familjekarusellen Safaribussen och åk iväg på den roligaste bussturen genom jungeln. Men håll i dig hårt för turen är full av överraskningar när chauffören kör i ring! Hoppa av vid Jungle Rally där de fartglada små kan ge full gas med hela familjen i den helt nya och supercoola berg- och dalbanan för barn.

Upplev Bondegårdsland på Danmarks största sommarland

Bondegårdsland - både för barn och lekglada vuxna

I det stora Bondegårdsland är det fart och kul för hela familjen. Upplev fritt fall från vattentornen eller flyg iväg i berg- och dalbanan i ett moln av hönsfjädrar. Varför inte en snurrtur i den roterande ladugården? Eller kanske ett språng på de galna grodorna? Gläds åt 10 olika fantastiska attraktioner där alla kan vara med.

Upplev det jättestora vattenlandet

Stort vattenland och över 60 attraktioner

Med över 60 attraktioner flyger timmarna iväg. Och glöm inte heller det jättestora Vandland! Här kan ni njuta solskenet vid vattenkanten eller få full fart i de många vattenrutschkanorna.

Upplev också Magisk Halloween under höstsemestern med 25 000 pumpor, to Halloween Haunted Houses och skrämmande roliga upplevelser för hela familjen.

Kom ihåg att ni har fri tillgång till alla parkens attraktioner när entrén är betald. Välkommen!