Semesterhus i Krapinske Toplice

Drömmer du om en avslappnad semester omgiven av vackra naturlandskap? Då kan våra semesterhus i Krapinske Toplice vara något för dig. Detta charmiga resmål erbjuder allt från vacker natur till historiska slott och borgar. NOVASOL har ett brett utbud av semesterbostäder i Kroatiens inland, så det är inga problem att hitta ett semesterhus eller semesterlägenhet som passar dig och dina behov. Oavsett om du reser som par, med familj eller vänner, kommer det troligtvis att finnas en semesterbostad som passar just dig. Välkommen att se vårt utbud av semesterbostäder i Krapinske Toplice och boka ditt boende direct här online.

Vacker natur i Kroatien med ett semesterhus i Krapinske Toplice som bas

Populära semesterhus i Krapinske Toplice

Loading...

Semesterhus med pool i Krapinske Toplice

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Krapinske Toplice

Loading...

Naturupplevelser i området

Det är ingen hemlighet att den kroatiska naturen närmast är i en klass för sig själv. Naturen i Kroatien erbjuder allt från imponerande bergsområden till spännande flora och fauna. Om du väljer att hyra hus i Krapinske Toplice, är du aldrig långt ifrån vackra naturliga omgivningar.

Medvednica naturpark är ett bra exempel på hur underbar naturen i Kroatiens inland är! Här väntar berg, frodiga dalar och brusande floder. Om du vill lära dig lite mer om det landskap du ser omkring dig kan du gå Kamenjak Stubicke Toplice-stigen, som är försedd med förklarande skyltar.

Om du trivs bäst på cykel kan du njuta av ett bra nätverk av cykelleder i Krapinske Toplice. Kombinationen av vind i håret, fart i benen och det spektakulära landskapet är ganska oslagbart.

Besök Zagreb under din semester i Krapinske Toplice

Attraktioner och sevärdheter

Krapinske Toplice har en lång historia som wellness-resmål. Den första källan byggdes 1658, men vid den tiden var det bara ett hål i backen omgivet av ekar. Idag kan du besöka Aqua Vivae, en imponerande anläggning på över 18 000 m2!

Om du reser en bit utanför staden kan du se slott som Veliki Tabor och Trakoscan. Veliki Tabor är ett gotiskt slott med en tragisk historia; Under medeltiden var Veliki Tabors son kär i en fattig flicka, något som fadern inte accepterade. Han fick därför flickan att drunkna och det sägs att man kan höra henne gråta inuti slottet. Trakoscan-slottet har inte en lika ledsen historia, men är definitivt värt ett besök.

Utflykter från din semesterbostad i Krapinske Toplice

Det är en bra idé att hyra en bil när du väljer att hyra hus i Kontinentala Kroatien. På så sätt kan du fritt köra till de många utflyktsmålen som regionen kan erbjuda och eventuellt ta längre resor till exempelelvis huvudstaden Zagreb, som ligger ungefär en timme bort från Krapinske Toplice. I Zagreb finns det många spännande museer, trevliga distrikt, kaféer och restauranger. Vi hyr även ut semesterbostäder i Zagreb. Om du vill uppleva den underbara kusten som Kroatien är så känd för, besök kuststäder som Opatija och Rijeka.

Boka boende i Krapinske Toplice

NOVASOL erbjuder ett stort antal semesterbostäder och semesterlägenheter i Kroatien för uthyrning. Flera av dessa har faciliteter som inkluderar pool och/eller jacuzzi. En del har även det lilla extra som till exempel biljard, bordtennis, bordsfotbollspel och tennis. Oavsett om du reser med ett större sällskap, har en familjesemester eller en semester med goda vänner, kan du förhoppningsvis hitta en semesterbostad i Kroatien som passar dina behov. Är det Kroatiens inland som lockar är du välkommen att bland annat se vårt utbud i Krapinske Toplice. Gör en sökning på Krapinske Toplice här på hemsidan och välj den reseperiod du önskar. Då visas alla semesterbostäder i Krapinske Toplice som är lediga när du vill åka. Vi hoppas att du kommer hitta ditt nästa boende i vårt utbud av semesterhus i Krapinske Toplice.