Vintersemester i Sverige

En härlig upplevelse för både stora och små!

Under en vintersemester i Sverige kan du njuta av en klarblå himmel och en strålande sol som gör att snön glittrar. Minusgraderna gör att det sticker i kinderna och det när du går i snön så knarrar det under fötterna. Genom att hyra stuga i Sverige under vintern kan du få uppleva ett idylliskt vinterlandskap!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Skidsemester i Sverige

I Sverige finns det backar som passar både nybörjare och de lite mer erfarna. Vill du besöka de småländska skogarna kan du åka ner för de preparerade backarna i Isaberg. På gränsen mellan Halland och Skåne finner du Vallåsen där det finns perfekta längdskidspår eller vill du hellre semestra högre upp i landet kan du testa snön i Branäs. Vart du än vill åka har NOVASOL stugor i närheten av skidorterna.
 
Efter en lång dag i backen är ni med all säkerhet hungriga. Besök någon av de lokala restaurangerna och njut av en god middag, eller varför inte unna dig något läskande på After skin? Det kan även vara skönt att spendera kvällen hemma i stugan och koppla av framför brasan. Om du är frusen kan det vara mysigt att värma sig i bastun och mjuka upp kroppen efter all skidåkning. Genom att hyra stuga kommer du få en minnesvärd vintersemester i Sverige!

 

Hyra stuga med NOVASOL

Vi har ett brett utbud av boenden för en vintersemester i Europa. Är du intresserad av en vintersemester i Sverige kan du hyra stuga hos oss – du kommer inte att ångra dig! Att hyra stuga i Sverige under vintern ger en hög mysfaktor, speciellt om stugan har en öppen spis och bastu! NOVASOL är Sveriges största stugförmedling och vi har ett brett utbud av stugor i Sverige. Du kan se hela vårt utbud och boka direkt här på vår hemsida. Vi hoppas att du kommer hitta en stuga som passa just dig och dina behov!