Vintersemester i Norge

Vintersemester med hög snö- och trivselgaranti

Hyr en skidstuga och njut av vinterlandskapet och skidåkning i Norge. Att utforska ett nytt ställe, är som att öppna en lucka i adventskalendern: Du vet aldrig vad som gömmer sig bakom nästa dörr. Väljer du högfjället, får du dessutom bra snöförhållanden.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Förväntningsfulla stormar vi stora och små de sista meterna fram till stugans dörr. Äntligen kan vi besiktiga vår nya fjällstuga.
Den öppna spisen är klar för använding och det är redan gott och varmt i alla rum. Innehållet i köksskåpen inspekteras, sovrum fördelas och TV kanaler utforskas. I bokhyllan väntar nya titlar och gamla klassiker. Det är alltid lika spännande att komma till en fjällstuga första gången.


Gå på jakt i bokhyllan eller spela lite spel tillsammans. Ta en titt i gästoken och få inspiration till aktiviteter för hela familjen. Alla NOVASOLs skidstugor är i privat ägda, något som ger varje stuga en mysig "hemma atmosfär" och en personlig prägel. Priserna kommer inte att skrämma dig och har du möjlighet att tillbringa vintersemestern utanför högsäsongen kommer priset att bli en glad överraskning! Hos oss kommer du att hitta din nästa vintersemester i Europa.

Välkommen till en vintersemester i Norge! En dag fylld av aktiviteter i snön. Bo i en av NOVASOLs många mysiga skidstugor och ta del av det fantastiska vinteräventyret.

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: