Semester i High End Travemünde

Från september 2018 finns över 100 högklassiga semesterlägenheter att hyra i den nya semesterlägenhetsanläggningen High End Travemünde. Flertalet av dessa semesterlägenheter i Travemünde erbjuder utsikt över floden Trave eller havsutsikt över Östersjön. Här finns en passande lägenhet för alla, oavsett om du önskar en parsemester, en weekend med hela familjen eller en semester för många personer som vill bo nära varandra. Upptäck denna fantastiska möjlighet och boka en av semesterlägenheterna i High End Travemünde direkt här hos NOVASOL.

High End Travemünde i Tyskland

High End Travemünde – Semesterlägenheter i toppläge med havsutsikt

För din nästa semester i Tyskland kan du nu boka en av de nya, exklusiva semesterlägenheterna i High End Travemünde - direkt här online eller över telefon. Semesteranläggningen ligger direkt vid Östersjön och öppnar i början på september 2018.

Här finns det mesta du önskar för en komfortabel, avkopplande östersjösemester i Tyskland. Under byggandet har det tänkts på varje detalj: ljus, fantastisk utsikt över Östersjön och Trave, skandinavisk design, kvalitativ interiör och (beroende på utrustningsnivån) bio-kamin, bastu, bubbelpool eller ångbastu med regndusch.

Exempelbild på semesterlägenhet i High End Travemünde

Exempel på vad du får i High End Travemünde

På NOVASOL, har vi flera olika stugbyar och semesterområden i Tyskland. Detta är vad du har att vänta i just High End Travemünde:

 • Boende för 2 till 6 personer

 • Ett antal av lägenheterna är rullstolsvänliga

 • Förbrukningskostnader ingår

 • Stor loggia/balkong

 • Exempel på faciliteter: bio-kamin, kikare (mot pant), bastu, bubbelpool, ångbastu med regndusch

 • Komplett utrustat kök

 • Hiss

 • Panoramautsikt från alla lägenheter

 • Husdjurvänliga semesterbostäder finns att tillgå

 • Fri, obegränsad wifi i alla boenden

 • Dagspris från 2 övernattningar

Upplev Travemünde under din semester

Upplev en semester i Travemünde

Travemündes läge gör att du lätt kan börja njuta av en semester här efter att ha rullat av färjan från Sverige. Tillbringa några nätter i våra semesterbostäder i Travemünde under din resa söderut, eller låt orten vara målet och njut av allt som erbjuds här. Varför inte ta en tur till närliggande Lübeck till exempel? Ett alltid lika omtyckt besöksmål. Staden som återfinns på UNESCOs världsarvslista erbjuder en härlig atmosfär men också bra shopping och upplevelser. 

Boka ditt boende i High End Travemünde direkt här online. Gör du det så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och utan extra kostnad. Trygghetspaketet innehåller bland annat ett avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom vilket du kan läsa mer om i våra Hyresvillkor. Varmt välkommen till NOVASOL för en semester i High End Travemünde!