NOVASOL Luxury Collection

Semesterhus och stugor med pricken över i:et

Välkommen till NOVASOL Luxury Collection! Utforska vårt handplockade utbud av unika semesterboende som alla har en sak gemensamt - de sticker ut från mängden på ett eller annat sätt.

Lyxig stuga till semestern

Detta kan till exempel vara ett extraordinärt läge eller faciliteter utöver den vanliga. Det kan vara vacker och smakfull inredning, fantastiska uteplatser och de små detaljerna som sätter pricken över i:et och gör varje enskild stuga i NOVASOL Luxury Collection till något alldeles särskilt. Om du behöver mer inspiration till nästa semester så ta en titt bland våra olika inspirationssidor.

Gå på upptäcktsfärd i NOVASOLs Luxury Collection

Vi om någon vet att det finns lika många föreställningar om det perfekta semesterboendet som det finns boenden. Därför har vi handplockat ett brett och varierat utbud så du själv kan välja och vraka och hitta ditt perfekta semesterboende.

NOVASOL Luxury Collection är med andra ord din genväg till ett särskilt urval av våra 4- och 5-stjärniga semesterboenden och därmed också den idealiska utgångspunkten för en oförglömlig semester. Oavsett om det är en klassisk och fridfull semesteridyll i skogens djup, modern lyx precis vid vattenbrynet eller bekvämligheter utöver det vanliga.

Utforska vårt NOVASOL Luxury Collection-universum på denna sida eller leta efter semesterboenden på söksidan märkt med ”NOVASOL Luxury Collection”.
 

Stuga med stor pool

Hur ser det perfekta semesterboendet ut för dig?

När du väljer NOVASOL Luxury Collection får du ett skräddarsytt urval av lyxiga stugor och semesterboenden med fokus på ett eller flera av följande kriterier:

  • Snygg inredning med öga för detaljer
  • Mycket yta & hög komfort
  • Exklusiva faciliteter för både kropp och själ
Lyxig stuga i Danmark

Lyxiga semesterboenden i Kroatien

Kroatien är ett av de soligaste länderna i Europa, känt för sin kultur, mat och dess stränder. Ö-luffa i skärgården, spendera några sköna dagar vid det glittrande Adriatiska havet, njut av solen och unna dina smaklökar något från det kroatiska köket.

Vi har alla en särskild uppfattning om vad en perfekt semester är och vad det innebär. Lokalbefolkningen i Dalmatien har satt ord på detta - "fjaka”. Det översätts bokstavligen till "att göra ingenting" och är det tillfredsställande, avkopplande läge som är särskilt lätt att hitta i ett lyxigt semesterhus i Kroatien.

Hitta din "fjaka" i en avskild villa omgiven av gröna kullar, i ett semesterhus med panoramautsikt över havet eller i ett modernt sommarhus med utsikt över den fascinerande skärgården! Du kan också läsa mer om Luxury collection i Kroatien i länken nedan.

Lyxiga semesterhus i Danmark

Låt inte storleken på vårt kära grannland lura dig: Danmark må vara litet, men är fyllt till bredden av storslagna upplevelser! Landskapet erbjuder en spännande blandning av breda sandstränder, frodiga fjordar, pittoreska kuststäder och platta jordbruksmarker.

Upptäck kullerstensgator i pittoreska småstäder, andas in den uppfriskande, skarpa skandinaviska brisen och njut av den unika ”hygge”-atmosfären. Om detta är ditt första möte med termen betyder hygge att "njuta av livets goda". Så ta hyggen till nästa nivå genom att bo i ett av våra lyxiga semesterhus när du besöker Danmark.

Ska du bo i ett modernt semesterhus på den danska västkusten, unna dig ett semesterhus med spa- och wellness-faciliteter eller sträcka ut dig i en rymlig villa på den danska landsbygden?

Valet är ditt - och det börjar här!
 

| Administratör
(Först publicerad )