Hyra husbåt för semestern

Alle man ombord! Nu har du möjlighet att få en unik semesterupplevelse i form av våra semesterhus på vatten. Att hyra husbåt på semestern passar perfekt för den som vill ha en semesterbostad med det där lilla extra och samtidigt i en miljö som lämnar starka semesterminnen för många år framöver. I flera av våra populära destinationer kan du numera hyra husbåt eller för den delen semesterhus på vatten hos NOVASOL. Njut av en semester till sjöss och samtidigt bekvämligheten du kan förvänta dig av en semesterbostad från NOVASOL!

Hus på vatten för uthyrning

Varför semester på en husbåt?

  • En unik och annorlunda semesterupplevelse

  • Fantastisk utsikt över vattnet

  • Det är du som är kapten

  • Inga tillstånd krävs

  • Oftast möjligt med minisemester

  • Olika typer att välja mellan – fast förankrade eller husbåtar där du själv kan åka ut

  • Kostnadsfria instruktioner så att du känner dig trygg

En husbåt att hyra för din semester

Vart kan jag hyra husbåt?

Söker du efter en semester i husbåt, men vet inte riktigt var? Vi har sammanställt de fyra mest populära destinationerna för en avkopplande semester i på vatten.

Husbåtar i Tyskland

Upplev våra unika semesterbostäder på vatten i Tyskland! Hos NOVASOL är vi glada över att kunna erbjuda dig som vill hyra husbåt i Tyskland, boende i bland annat Olpenitz vid Östersjön. Även en bit utanför Berlin har vi flertalet husbåtar som du kan semestra i. Välkommen att se utbudet och boka direkt online!

Husbåtar i Finland

I de tusen sjöarnas land är vi stolta över att kunna erbjuda förstklassiga husbåtar mitt i det finska sjöriket. Att hyra husbåt i Finland är det perfekta sättet att utforska det vackra landskapet på. Våra husbåtar i Finland finns i olika storlekar, är lättnavigerade, har alla bekvämligheter du kan önskar - och givetvis en egen bastu!

Husbåtar i Frankrike

I tillägg till slott, semesterhus, stugor, lägenheter och lantgårdar kan du även i Frankrike hyra husbåt för semestern. Våra husbåtar i Messac Bretagne erbjuder ett utmärkt tillfälle att utforska kulturen i området, vidare till Vilainefloden och kanalen från Nantes till Brest.

Husbåtar i Nederländerna

Nederländerna är för många destinationen nummer 1 när det kommer till husbåtar! Överallt finns det vatten, och så också husbåtar / hus på vatten. Att hyra husbåt i Nederländerna, är därför det närmaste sättet att njuta av landets vackra vatten.

Husbåtar i Sverige

Det är även möjligt att hyra husbåt i Sverige för din semester. Här på hemsidan kan du se vårt utbud av husbåtar för uthyrning som fortfarande har lediga perioder kvar att boka. Kom ihåg - först till kvarn gäller!