Är du en rutinerad golfare, eller du kanske vill prova på den populära sporten för första gången? Oavsett så är en golfsemester i Europa alltid en bra idé. NOVASOL har ett brett utbud av noga utvalda semesterhus över hela Europa – varav många av dem ligger granne med några av Europas bästa golfbanor. Så oberoende av om du är en nybörjare eller erfaren golfare är vi säkra på att du hittar det perfekta semesterhuset att hyra för din golfsemester hos oss!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

En golfsemester i Spanien

Spanien är ett av Europas mest populära resmål, vilket även gäller för golfresor. Det är inte speciellt svårt att förstå varför, här hittar du högkvalitativa golfbanor och ett milt medelhavsklimat året runt. NOVASOL har både vackra semesterlägenheter och semesterhus i Spanien, och många ligger nära Spaniens bästa golfbanor.


Spela golf på Mallorca

Mallorca är ett mycket populärt resmål bland semesterfirare och mottar över 100 000 besökare varje år. Mallorca är även ett paradis för golfare och ön erbjuder mer än 20 golfbanor. NOVASOL erbjuder härliga semesterhus och semesterlägenheter på Mallorca. Efter en lång dag på golfbanan kan du till exempel dra sig tillbaka till semesterhuset med privat pool och en fantastisk utsikt. Eller det kanske frestar mer med en lägenhet vid stranden. Valet är ditt! 


Golfsemester på Costa del Sol 

Costa del Sol kallas ofta kungen av golf. Golfbanorna här är i världsklass och lockar de mest kräsna golfspelarna, särskilt på våren, hösten och vintern, när temperaturen är lite kyligare. Om ditt resesällskap inte är så glada i golf finns det mer än tillräckligt med aktiviteter att erbjudanden för att hålla dem nöjda under en vistelse i ett av våra semesterhus i Spanien. Costa del Sol är känt för sina vackra stränder, härliga natur och det pulserande nattlivet.

 

Upptäck Frankrike under din golfsemester

NOVASOL erbjuder ett stort urval av semesterhus att hyra i Frankrike som ligger nära golfbanor. Du kan se hela vårt utbud av charmiga semesterhus i Frankrike här på vår hemsida. Du kan enkelt välja det boende som passar dig och ditt resesällskap. Om du väljer att besöka Frankrike under din golfsemester kan du samtidigt njuta av god mat och vin, samt spännande kultur och historia.


Slå hole-in-one i Danmark

Danmark är ett mycket efterfrågat resmål bland oss svenskar. NOVASOL har över 10 000 semesterhus här, och ett urval av dessa ligger nära några av de populäraste golfbanorna i Danmark. I Danmark har man aldrig långt till havet och stränderna, vilket gör att du även kan njuta av allt kusten har att erbjuda under din golfsemester i Danmark.  


Golfsemester i Tyskland

I Tyskland finns mängder med sevärdheter som årligen lockar många besökare. Här hittar du historiska sevärdheter, berömd öl och vacker natur, men även fantastiska golfbanor. Om du är intresserad av en golfsemester i Tyskland kan vi tipsa om att hyra ett semesterhus vid Golfpark Gut Düneburg, som är en av de bästa golfbanorna i Tyskland.

 

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning i flera år och idag är vi Europas största stugförmedling. Vi kvalitetssäkrar alla våra boenden vilket gör att du kan känna dig trygg när du bokar din nästa semester hos oss. Du hittar hela vårt utbud av semesterhus, stugor och semesterlägenheter för golfsemestern här på vår hemsida! Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till oss på 031-304 55 70 så hjälper vi dig att hitta ett semesterboende som uppfyller dina kriterier! 
 

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: