Destinationer och resmål

Sök semesterhus och stugor via karta

På denna sida kan du söka efter din destination via kartan ovan. För närvarande är endast landsnivå tillgängligt för sökning men vi arbetar på att utveckla funktionen så att du i framtiden kan söka efter våra semesterhus och stugor på en mer detaljerad nivå.

 

 

Stugor och semesterhus i Sverige, Danmark och resten av Europa

Hyra stugor i Tyskland

Vi har stugor vid de långa, breda sandstränderna i Norra Tyskland eller kanske lockar en stuga i Bayern? Vi har även lägenheter i Berlin och för barnfamiljer rekommenderar vi varmt ett semesterhus vid Tropical Islands, det tropiska vattenparadiset där NOVASOL har stugor direkt intill anläggningen.

 

Mysiga stugor i Norge

För den som vill uppleva fantastisk, inspirerande natur med djupa dalar, fjordar och fjäll är en stuga i Norge ett riktigt bra val. Novasol har allt från små charmiga stugor till toppmoderna semesterhus med egen pool.

 

Lite av allt genom stugor i Österrike

Det finns en anledning till att Österrike är ett land som har lång tradition av turism. Här finns rikt friluftsliv med alper och fascinerande natur samtidigt som den välutvecklade infrastrukturen och det rika kulturlivet gör att besökaren kan anpassa sin upplevelse till just sina preferenser. Genom att hyra hus i Österrike kan du välja själva hur du vill uppleva detta fantastiska land.

 

Spännande semesterhus i Belgien

Att hyra hus i Belgien innebär en möjlighet till att få utforska moderna, trendiga, storstäder med mode, shopping, kultur, konst och gastronomi. Utöver detta erbjuder även landet en rik natur framför allt i de östra delarna där den som vill har utmärkta möjligheter till att t.ex. paddla kanot, ta en tur på mountainbike eller utöva ridsport.

 

Hyra hus på Island

Förutom huvudstaden Reykjavik är Island den perfekta destinationen för naturälskaren som vill gå ner lite i varv. Genom våra semesterhus och stugor på Island kan man komma naturen nära på ett alldeles speciellt sätt. Här går bl.a. att upptäcka fascinerande vulkaniska landskap som formas av glaciärer och floder.

 

Varva ner genom stugor i Finland

I vårt östra grannland kan du uppleva kristallklar luft och stora möjligheter för rekreation. Den som vill uppleva de tusen sjöarnas land genom ett semesterhus i Finland och kommer inse att det många gånger är långt från jäktandet och stressen hemma.

 

Inbjudande semesterhus i Tjeckien

Historia och kultur är bara två saker som har gjort Tjeckien till ett välbesökt resmål. Välbevarad arkitektur och historiska monument har verkligen satt sin prägel på detta fantastiska land. Varför inte besöka den populära huvudstaden genom en semesterlägenhet i Prag? Eller hyr en stuga för en skidsemester i Tjeckien? Besökaren inser snabbt att landet har mycket att erbjuda under såväl vinter som sommar.

 

Semesterhus i Bulgarien

Det än så länge relativt outforskade Bulgarien erbjuder såväl arkitektur, traditioner, kultur som en vacker, nästan orörd, natur. I förhållande till västra Europa är det också ett relativt billigt land att bo i vilket kan bli än billigare genom att hyra hus i Bulgarien.

 

Soldyrkarens favorit - Hyra hus i Turkiet

God mat, värmande sol och breda stränder är några av anledningarna som gjort Turkiet så populärt hos oss svenskar. När det gäller semesterhus i Turkiet kan vi bland annat rekommendera den härliga turkiska rivieran med hamnstaden Antalya som centrum.

 

Semester i stugor i Slovakien

Varför inte tillbringa semestern på ett nytt och spännande ställe? Att hyra stuga i Slovakien innebär en fascinerande natur, kristallklara sjöar, höga berg och varma källor vilket gör landet till ett intressant resmål.

 

Upplev variation genom att hyra stugor i Polen

För den som vill åka på semester till andra sidan Östersjön kan semesterhus i Polen vara ett riktigt bra alternativ. Fler och fler svenskar hittar hit och man kan förstå varför. Med sin relativa närhet och sina fördelaktiga priser är det speciellt idealiskt för barnfamiljer men även för t.ex. fiskare, jägare samt bär- och svampplockare.

 

Nära till allt med stugor i Schweiz

Den som ska hyra hus i Schweiz kommer snabbt att se allt spännande som det lilla landet har att erbjuda. Just med tanke på landets storlek kan man också väldigt snabbt ta sig till alla utflyktsmål man önskar.

 

Genuina semesterhus i Grekland

Att det är omtyckt att hyra hus i Grekland är inte konstigt alls. Här finns kritvita stränder, sol och bad samtidigt som Europas vagga erbjuder en historia utöver det vanliga. Spåren av antiken har satt sin egen prägel på detta land som dessutom har en gastronomi som är uppskattad av det svenska folket.

 

Vackra semesterhus i Nederländerna och Holland

Arkitektur, cyklar och tulpaner är några typiska saker som förknippas med Nederländerna men det finns så mycket mer av detta härliga land. Den ständiga närheten till vatten och det rika stadslivet gör att det för den som vill hyra hus i Holland finns mycket att upptäcka.

 

Semesterhus i Ungern med nära till rekreation

Ungern, med sin huvudstad Budapest, är ett land som erbjuder spännande arkitektur och en vacker natur. Något som är typiskt för landet är alla deras varma källor som gör att det finns gott om avkopplande och njutningsfulla kur- och thermalbad. Hyra hus i Ungern är med andra ord ingen dum idé.

 

Hyra hus och lägenheter i Montenegro

Vid Adriatiska havet ligger Montenegro som är en riktigt spännande nyhet som fortfarande är okänt för många. Genom att hyra hus i Montenegro kan man uppleva en unik, vacker, natur med omväxlande landskap, sköna stränder, klara sjöar och höga berg.

 

Hyra hus i Luxemburg - upptäck charmen i ett annorlunda semesterland

I det lilla landet med det storslagna landskapet går det att få en både aktiv som avkopplande semester. Hyr en stuga eller semesterlägenhet i Luxemburg och upptäck själv vad landet har att erbjuda.

 

Härliga semesterhus i Slovenien

I Slovenien blandas solrika stränder med vackra alplandskap så oavsett om man vill ha sol och bad eller aktivera sig genom att alpvandra kan en semesterhus i Slovenien vara ett mycket bra val.

 

Solsäkra semestern med ett semesterhus på Cypern

De flesta svenskar vet redan att denna fantastiska ö har allt för en lyckad solsemester. Du kan göra din semester lite mer personlig genom att hyra hus på Cypern och njut av sol, bad och stränder men också natur och kultur.

 

Solnära semesterhus i Albanien

Upptäck det spännande Albanien genom att hyra ett semesterhus eller lägenhet. Njut av sol, mat och bad i en relativt ny semesterdestination för oss svenskar. Bästa sättet att uppleva landet tycker vi självklart är genom att hyra hus.

Arriving on a Saturday will increase the number of available properties