Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Tropical Islands – tropiskt semesterparadis!

Längtar du efter tropisk värme, men tycker att Thailand ligger för långt bort?

Semesterparadiset Tropical Islands

Nu kan du uppleva palmer, vita sandstränder och härligt väder 365 dagar om året i Tropical Islands - och det bara ett stenkast från Berlin!

Tropical Islands är ett 66 000 kvadratmeter stort semesterparadis bestående av Europas största inomhus regnskog med stränder, tropiska palmer, olika swimming pools, barer och restauranger. Reser du med NOVASOL kan du njuta av många fördelar i Tropical Islands och samtidigt njuta av lugnet och friheten i ett eget semesterhus.

 

Upplev Bali-lagunen med 32 grader varmt vatten!

Aktiviteter

Der är lätt att ta sig till den tropiska semestervärlden både för avkoppling och aktiviteter på Tropical Islands. Upplev t.ex. det 3 000 kvadratmeter stora ’Stilla havet’, den 200 meter långa sandstranden, Bali-lagunen med en vattentemperatur på 32 grader, Tysklands högsta vattenrutschkana på 25 meter, tropiskt bastuområde, wellness-faciliteter och mycket mer.

Familjens minsta hittar allt vad man önskar i Tropino barnklubb med trampolinanläggning, softball, gokarts och power kanoter. Här kan de också träffa Dino och Grisen som tar sig tid för de allra minsta.

Upplev det hela med NOVASOL!

Med NOVASOL kan du from 2010 semestra i en privat atmosfär i ett semesterhus i semesterbyn Tropical Islands Resort. Och det bästa är att en vistelse i ett av NOVASOLs semesterhus inkluderer gratis inträde till Tropical Islands under hela semestern.

I NOVASOLs semesterby Tropical Islands kan du njuta av den enastående känslan av semester och underhållning. Här är det ingen stress, utan här kan du bara koppla av med familj och vänner och bara njuta av en härlig semester med möjlighet till en mängd aktiviteter.

Se priser och semesterhus vid Tropical Islands här