Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Tropical Islands

Boka boende vid Tropical Islands - semesterparadiset

Stugor att hyra i direkt anslutning till det tropiska semesterparadiset i Berlin!

Längtar du efter tropisk värme, men tycker att Thailand ligger för långt bort? Då kan vi tipsa om våra stugor vid Tropical Islands i Tyskland där du kan uppleva palmer, vita sandstränder och härligt väder året om - och det bara ett stenkast från Berlin!

Tropical Islands är en 66 000 kvadratmeter stor kupol som innehåller ett gigantiskt semesterparadis bestående av Europas största inomhus-regnskog med badstränder, tropiska palmer, olika swimmingpools, äventyrsbad, barer och restauranger. Genom att boka hos NOVASOL kan du njuta av alla fördelarna av vattenlandet och samtidigt njuta av lugnet och friheten med ett eget semesterhus.

 

Tropical Islands - tropisk semester året om

En oförglömlig upplevelse för hela familjen

Med ett semesterhus vid Tropical Islands är det lätt att ta sig till den tropiska semestervärlden för både avkoppling och aktiviteter då stugbyn ligger i direkt anslutning till kupolen. Som gäst hos NOVASOL, har man dessutom en egen ingång så man slipper köa med de som inte har valt att hyra stuga.

Väl inne kan du bland annat uppleva det 3 000 kvadratmeter stora ’Stilla havet’, den 200 meter långa sandstranden, Bali-lagunen med en vattentemperatur på 32 grader, Tysklands högsta vattenrutschkana på 25 meter, ett tropiskt bastuområde, wellness-faciliteter och mycket mer. Allt på bekvämt avstånd från stugbyn där NOVASOL har många stugor av olika slag. Det finns också minigolf, ballongflygning och en egen shopping-boulevard. Tropino barnklubb passar för de mindre och erbjuder massor av aktiviteter för barn av alla åldrar, såsom klätteranläggning, softball och mini-gokarts och mycket mera. Här kan man njuta av ett verkligt semesterparadis för barn i alla åldrar!

Fritt inträde till Tropical Islands i Tyskland med NOVASOL!

Med NOVASOL kan du njuta av en semester med många glada miner med ett semesterhus i stugbyn vid Tropical Islands. Och det bästa är att vid bokning av ett av NOVASOLs semesterhus i stugbyn så ingår fritt inträde till Tropical Islands under hela vistelsen.

Stuga Columbus - Tropical Islands, Tyskland

Vårt servicekontor på plats hjälper dig dessutom med service eller om du skulle ha några frågor under din vistelse. Du kan hyra stuga vid Tropical Islands hos oss året om och med en minimumvistelse om 2 nätter.

I NOVASOLs stugor vid Tropical Islands kan du njuta av den enastående känslan av semester och underhållning utan att behöva flyga runt jorden. Här är det ingen stress, inget jäkt utan här kan du bara koppla av med familj och vänner och helt enkelt njuta av en härlig semester med möjlighet till en mängd aktiviteter.

Välkommen till NOVASOL och våra stugor vid Tropical Islands!