Vintersemester i Europa

Branta pister och snöklädda toppar är symbolen för en skidsemester, oavsett om man är nybörjare eller erfaren skidåkare. Hos NOVASOL betyder semester under vinterhalvåret mer än att bara åka skidor. Hela familjen kan få sin drömsemester vintertid med en massa frisk luft och härliga timmar i den vita snön. Känn känslan av frihet på väg nerför pisterna på skidor, snowboard eller pulka. Vi har fjällstugor i t.ex. Norge, Österrike, Tjeckien, Tyskland och Sverige - hitta din vinterdestination!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Långhelg eller en minisemester? 1 eller 2 veckor?

Hyr en av våra stugor i en eller flera veckor, men känns det för länge kan du också boka en kortare vistelse. En skidsemester under en helg eller några nätter mitt i veckan kan vara härligt att få komma ivåg på. frisk luft, skidåkning och inte minst att tillbrinag tid tillsammans. Önskar du boka endast en långheög eller mindre än en vecka, sök då på minst 3 nätter (vilket är minimum).

Vit om nosen - ta med hunden!

Våra fyrbenta vänner vill också följa med på semestern och leka i snön tillsammans med resten av familjen. Vi har därför stugor och lägenheter som tillåter att husdjur följer med, även vintertid. Välj fler sökkriterier och sök på lediga stugor där hund är tillåtet.

Mys i en av våra stugor i Europa

Under semestern i en skidstuga bestämmer du själv hur du vill lägga upp dagen. Passa på att njuta av en härlig frukost innan ni ger er ut på skidorna. Därefter finns många timmar för skidåkning innan ni sätter kurs mot skidstugan för att vila en lätt sliten kropp i bastun. Koppla av med en god bit mat och njut av brasan innan det är dags för att krypa till kojs och ge sig ut på nästa skidåkningstur.

Om skidorna inte är din bästa vän, så finns vid många skiddestinationer härliga utflyktsmål, badmöjligheter och särskilt barnvänliga attraktioner. Och ibland behöver skidåkarna en paus och göra något annat.

| Administratör
(Först publicerad )