Semester i stugbyn Süssauer Strand

Direkt vid stranden, bara ett litet dike från det öppna havet, omgiven av naturen och rapsfälten börjar din semester i stugbyn Süssauer Strand vid Östersjön i lugn och privat atmosfär. Här finns det ett semesterhus för alla, för barnfamiljer, för de aktiva, för de som vill ta det lite lugnare, för par, vänner, naturälskare och till och med för husdjuren. Vi hjälper gärna till att hitta ett boende som passar just dig,  bland våra välutrustade stugor, 4 eller 5-stjärniga, med bastu och/eller bubbelpool.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Hustyper i semesterbyn Süssauer Strand

Vi erbjuder flera olika hustyper i denna stugby i Tyskland. Från det komfortabla, skandinaviska trähuset med egen bastu till den enklare och särskilt prisvärda stugan. I semesterområdet Süssauer Strand finns det något för alla helt enkelt!

Njut av en semester vid stugbyn Süssauer Strand

Aktiviteter vid Süssauer Strand

Antigen tar du det lugnt i den närbelägna strandbastun eller så aktiverar du dig ute in den härliga luften. Barnen älskar att göra det på den stora lekplatsen. Ta något svalkande på stranden eller på din egen uteplats, där fiskelyckan sedan rensas och grillas - brödet till kan du beställa direkt hos bagaren. Till varje stuga tillhör en egen parkeringsplats och i området finns det även ett tvättrum där du kan tvätta och torka mot betalning. Efter en härlig dag vill du säkert äta något gott i en av sommarrestaurangerna, strosa i de olika affärerna eller hyra en typisk strandkorg.

NOVASOL har ett brett utbud av stugor vid Süssauer Strand

Utflykttips från Süssauer Strand

  • Upptäck området Holsteiner Schweiz på en tur runt 5 sjöar
  • Slappna av på Ostseeheilbad Großenbrode
  • Varför inte ta en tur till Danmark som nås på 45 minuter från Puttgarden
  • Städerna Lübeck, Kiel und Karl-May-Festivalen i Bad Segeberg ligger i närområdet
  • För den som är fiskeintresserad finns det goda möjligheter att få tag i en havsforell från Süssauer Strand och från närbelägna Heiligenhaften  finns det även fiskeutflykter

Att hyra stuga i semesterbyn Süssauer Strand hos NOVASOL

Att hyra stuga hos NOVASOL har sina fördelar. Alla våra stugor vid Süssauer Strand har besökts av vår egen personal för att säkerhetsställa att den information som du hittar här på vår hemsida ska stämma överrens med verkligheten. När du bokar genom oss ingår alltid vårt Trygghetspaket som bland annat innehåller ett avbeställningsskydd som du kan använda om du blir sjuk och inte har möjlighet att njuta av din semester. Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss. Innan, under eller efter din bokning. Du hittar alla våra stugor här på vår hemsidan, men om du vill ha hjälp med att boka (eller med något annat) är det bara att ringa till oss. Vi önkar dig en trevlig semester i stugbyn Süssauer Strand!

 

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: