Minisemester i ett semesterhus

Återuppliva semesterkänslan i september, krydda tillvaron i februari, eller locka fram sommarkänslorna redan i april. Ibland behövs det nämligen inte mer än en eller två lediga dagar för att komma ner i varv och skapa fantastiska semesterminnen.

Ta med dig dina nära och kära och åk på en minisemester i ett semesterhus med NOVASOL. Hos oss hittar du prisvärda semesterboenden och stugor i hela Europa, där du på nolltid kan ta dig till drömlika landskap, soldränkta stränder eller pulserande storstäder. Låt våra tips och bästa resmål inspirera dig.

Semestra runt hörnet – åk på en minisemester i Sverige

Minisemester i Sverige

Den bästa resan är ändå den som ligger precis runt hörnet - men långt bort från vardagen. Upplev en ny sida av Sverige eller besök dina smultronställen på nytt. Oavsett vad du drömmer om har vi en stuga som passar perfekt för en minisemester i Sverige.

Upplev mångfalden i Sverige med en minisemester

Gotland
Blekinge

Weekendresa till våra grannländer

Åk på en minisemester till Danmark | NOVASOL

Vad sägs om en weekendresa fylld med "hygge" i Danmark eller uppfriskande fjällvandringar i Norge? Ett miljöombyte kan verkligen rensa tankarna, även om det bara är för en helg. Utforska alla sommarhus, stugor och semesterbostäder i våra grannländer och boka ditt miniäventyr härunder.

En snabb resa söderut

Åk på en minisemester till södra Europa | NOVASOL

Om du hellre är typen som njuter av solens strålar året runt så kan du göra det på en minisemester i södra Europa.

Varför inte koppla av några dagar vid havet i Spanien, Italien, Kroatien eller något annat härligt resemål nere i värmen?

Våra bästa tips för en minisemester i ett semesterhus

 

För dig som vill koppla av:

Wellness och minisemester går hand i hand! Varför inte hyra ett semesterhus med wellnessutrustning som bastu och bubbelpool? Eller välj ett av våra Vital-hus för maximal avkoppling?

För dig som är spontan:

Vad sägs om en liten avstickare med kort varsel? Upptäck då våra sista-minuten erbjudanden för en spontan resa här!

För dig som är prismedveten:

Tycker du att en prisvänlig minisemester utan dyra överraskningar låter bra? Då ska du kolla in våra semesterhus och semesterlägenheter inklusive el eller de med All Inclusive. Där gömmer sig inga dolda extrakostnader.

För dig som älskar husdjuret:

Välj ett av våra husdjursvänliga semesterboenden för en minisemester i fyrbent sällskap och tillbringa några härliga dagar tillsammans i naturen, på terrassen eller på en av Europas vackra hundstränder.

Weekendresa tillsammans med familjen | NOVASOL

För hela familjen:

En minisemester med barn, föräldrar, mor- och farföräldrar eller syskon är väldigt speciell. Njut av samtal, sällskapsspel och utflykter och skapa minnen för livet - tillsammans!

För den traditionströtte:

Spendera storhelgen på ett annorlunda sätt och hyr ett semesterhus för att slippa all stress. Ta med nära och kära och fira högtider som påsk, jul och nyår med en mysig minisemester.

För dem som vill ha fördjupad tvåsamhet:

Tid för två är viktigt i alla relationer, oavsett om den andra är en partner, en vän eller en familjemedlem. Unna er en minisemester för två och tillbringa en fantastisk tid i ett mysigt semesterboende.

| Editor:
(Först publicerad )

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: