Hyra stuga för nästa år

Var först till kvarn på drömboendet 2020!

Bokningen för 2019 fortsätter och kanske tillhör du en av dem som bokat sin semester med oss i år? Är det så att du nu vill ta chansen att vara först till kvarn på drömboendet för nästa år?

Passa på att boka din nästa semester redan idag när utbudet är som störst. Se utbudet och boka ditt boende för nästa år direkt här online!

ps. Du betalar bara 25% av hyran nu - resten kan betalas hela vägen fram till 6 veckor före ankomst.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Välkommen att hyra hus, stuga eller lägenhet nästa år

Här på vår hemsida kan du se när en destination öppnats upp för bokning genom att t.ex. söka på en reseperiod under nästa sommar. Redan nu har vi öppnat upp så att du kan boka många av våra:

 

Inget ledigt på ditt resmål än?

Vet du redan nu när och vart du vill spendera din semester 2020 men destinationen har inte öppnats upp hos oss än? Då har du möjlighet att ställa dig först i kvarn på det boende som just du vill ha. Enkelt och utan att du binder dig.

Gör så här

 • Sök fram det boende du vill boka här på vår hemsida.
 • Kontakta därefter oss på NOVASOL och ange:
  • Objektnummer
  • Önskad reseperiod
  • Dina kontaktuppgifter
 • Vi lägger då in en förhandsreservation åt dig.

 

Vad händer sen?

När sedan din semesterbostad öppnas upp för bokning nästa år, får du ett mail skickat till dig. Där ser du om förhandsreservationen blivit en bokning och får tillgång till information såsom pris, villkor och uppdaterade uppgifter för semesterbostaden. 

 

I vilka fall blir det inte en bokning?

De allra flesta förhandsreservationer blir till en bokning när boendet öppnats upp. I undantagsfall får vi dock istället meddela att det inte blev en bokning. Detta sker om ditt bokade boende av någon anledning inte skulle vara öppet för uthyrning under perioden du reserverat eller om boendet inte finns kvar i sortimentet för nästkommande säsong. Vår Gästservice hjälper dig då gärna att finna ett likvärdigt boende.

 

Tidigare kampanj: Fri av- och ombokning till 1/10 2019

Känner du dig lite osäker på att boka redan nu? Är det någon i resesällskapet som inte kan bestämma sig? Bara lugn. Alla bokningar med ankomst 2020 kan fram till första oktober 2019 fritt av- och ombokas utan kostnad. Om du bokar nu, gör du med andra ord det med bland annat följande fördelar:

 • Alla bokningar av semesterbostäder för 2020 har kostnadsfri av- och ombokning fram till 1/10 2019.
 • Du betalar endast 25% av hyran nu - resterande belopp behöver inte betalas förrän senast 6 veckor före ankomst.
 • Det gäller för bokningar gjorda direkt hos NOVASOL (www.novasol.se eller telefon 031-304 55 70).
Säkra nästa års semester redan idag

När öppnar mitt resmål för bokning online 2020?

Vi öppnar upp våra destinationer för bokning nästa år en efter en och tyvärr är det inte möjligt att säga vilket land som kommer öppnas när. Oftast öppnas de första semesterbostäderna i den populäraste destinationerna under våren och övriga boenden för destinationen öppnas sedan upp under sommaren.

Löpande under året tas också nya stugor och lägenheter in i sortimentet vilket gör att det hela tiden fylls på med härliga semesterbostäder som du kan boka direkt här på vår hemsida. 

Blir det denna stuga i Kroatien du spenderar din semester nästa år?

Något att se fram emot

Varför planera din semester 2020 redan nu kanske du tänker? Fördelarna är flera. Förutom att du har störst utbud att välja mellan kommer du att ha något riktigt härligt att se fram emot. Vägen till jobbet kommer att kännas lite lättare och bara tanken av semester kommer att värma under årets lite gråare dagar. 

Genom att hyra stuga eller semesterhus för nästa år redan nu står du först i kö. Vi har över 50 000 semesterhus, stugor och lägenheter i 26 länder att väja bland. Samtliga semesterbostäder har innan intag besökts av vår egen lokala personal och vårt Trygghetspaket ingår automatiskt när du bokar direkt genom oss. Så, vart vill du åka på semester för att hyra stuga 2020?

Boka något att se fram emot

  Hitta ditt drömboende

  Inför nästa år kommer du finna ett härligt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter för uthyrning i Sverige och utomlands. Som du kanske nu vet så är det först till kvarn som gäller så vänta inte för länge - ju tidigare ute desto större utbud! Gör en sökning för det resmål som just du vill spendera din semester nästa år. Skulle du ha några frågor kring stuguthyrning eller något av våra stugor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan självklart även hjälpa dig med att boka ditt semesterhus för nästa år.

  | Administratör
  (Först publicerad )