Hyra stuga för nästa år

Säkra nästa års semester redan idag!

Vi har nu börjat öppna upp våra semesterhus för bokning 2019. Fördelen med att boka tidigt är att utbudet är som störst, vare sig du är ute efter en stuga precis vid havet eller ett semesterhus med egen pool. Och det kanske bästa utav allt är att du just nu har fri av- och ombokning fram till 1/11 2018. Först till kvarn gäller!

Klicka för att aktivera kartan

Boka något att se fram emot

Varför boka semestern 2019 redan nu kanske du tänker? Fördelarna är flera. Förutom att du har störst utbud att välja mellan kommer du att ha något riktigt härligt att se fram emot. Vägen till jobbet den där regninga och blåsiga höstdagen kommer att kännas lite lättare och bara tanken av semester kommer att värma under den långa råkalla vintern. 

Genom att hyra semesterhus för nästa år redan nu står du även först i kö för att testa vårt nya utbud. Vi har över 50 000 semesterhus, stugor och lägenheter i 28 länder att väja bland. Så, vart vill du åka på semester 2019?

Boka något att se fram emot

Resmål som redan nu är öppna för 2019

Vi öppnar upp våra destinationer för bokning 2019 allt eftersom vilket gör att det hela tiden fylls på med härliga semesterbostäder som du kan boka direkt här på vår hemsida. 


Resmål som nu är bokningsbara för 2019:

 

Fri av- och ombokning till 1/11 2018

Känner du dig lite osäker på att boka redan nu? Är det någon i resesällskapet som inte kan bestämma sig? Bara lugn. Alla bokningar med ankomst 2019 kan fram till första november 2018 fritt av- och ombokas utan kostnad. Om du bokar nu, gör du med andra ord det med bland annat följande fördelar:

  • Alla bokningar av semesterbostäder för 2019 har kostnadsfri av- och ombokning fram till 1/11 2018.
  • Du bokar i vetskap om att du har det största utbudet att välja mellan (även om vi året om tar in nya, härliga semesterbostäder i vårt utbud).
  • Det gäller för bokningar gjorda direkt hos NOVASOL (www.novasol.se eller telefon 031-304 55 70).
Säkra nästa års semester redan idag

Hitta ditt drömboende

Inför 2019 har vi förbättrat vårt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter i Europa. Som du kanske vet så är det först till kvarn som gäller så vänta inte för länge - ju tidigare ute desto större utbud! Gör en sökning för det resmål som just du vill spendera din semester nästa år. Välj därefter den reseperiod du önskar för att se vilka boenden som är tillgängliga och till vilket pris. Du kan boka ditt semesterhus för nästa år direkt här på vår hemsida. På våra objektpresentationer finner du kompletta beskrivningar om respektive semesterbostad. Skulle du ha några frågor kring stuguthyrning eller något av våra semesterhus är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan självklart även hjälpa dig med att boka ditt semesterhus för nästa år.