Säkra drömboendet - boka resan för 2024!

Har du redan börjat drömma om semestern 2024? Då lönar det sig att vara först. När du bokar din resa till 2024 har du massor av semesterhus att välja och vraka mellan och gott om tid att planera semestern i lugn och ro.

 

Du har dessutom något härligt att se fram emot i kalendern - nämligen en drömsemester i just det favoritboende som du länge spanat in. Vägen till jobbet kommer att kännas lite lättare och bara tanken på semester kommer att värma dig på årets regniga dagar.

Boka semestern till nästa år redan idag!

Boka resan 2024 - så funkar det

Du kan enkelt se om en destination är öppen för bokning genom att söka på en reseperiod under nästa säsong. Då ser du alla tillgängliga semesterboenden - och här är det först till kvarn som gäller så vänta inte för länge! Ju tidigare du är ute i god tid, desto större utbud har du att välja mellan för din resa 2024.

Vi öppnar upp våra destinationer för nästa säsong löpande. Oftast börjar vi med våra mest populära destinationer, som Kroatien och Danmark, redan på våren för att sedan fylla på med fler härliga destinationer och semesterhus under sommaren.

Planera nästa års semester i god tid

Semester 2024 - oavsett tid på året

En annan fördel med att vara ute i god tid är att du kan välja precis när du vill resa. Under högtider och lov är vi många som vill komma bort från vardagen och semesterhusen kan därför försvinna i ett nafs. Oavsett om du brukar resa bort under påskhelgen, samla familjen under ett och samma tak till julfirandet, unna dig en härlig skidresa under vintern, eller helt enkelt bara vill säkra favoritstugan till sommarsemestern, så har du goda möjligheter att få in alla årets resor för 2024 i kalendern.

Resor till påsklovet
Soliga sommarresor
Härliga höstresor

Sverige - en härlig semester runt hörnet

Hitta lugnet i de svenska skogarna! Oavsett tid på året kan du njuta av allt det skogen har att erbjuda. Möt trädens knoppar och årets första värmande solstrålar under våren, eller ge dig ut på svampplockning i en färgsprakande natur på hösten. Under sommarmånaderna kan du ge dig ut på långa vandringsturer och njuta av stillheten vid en glittrande sjö.

Trivs du istället vid kusten och havet? Fyll semestern 2024 med besök till mysiga städer, njut av svalkande bad i havet under sommarmånaderna, eller slappna av framför den öppna spisen under årets kallare månader.

Danmark - upplevelser i grannlandet

Vårt lilla grannland Danmark bjuder på härliga upplevelser och roliga äventyr. Varje del av landet bjuder på sin säregna känlsa och tack vare landets lilla storlek har du alltid upplevelserna nära till hands.

Njut av slappa dagar på de vidsträckta stränderna, besök mysiga städer, upplev kultur och historia på ett av landets många museum, eller besök en av landets många öar. Ta ett djupt andetag av den friska Skandinaviska luften och njut av den unika “hygge”-atmosfären.

Spanien - härliga äventyr i söder

I Spanien kan du njuta av allt det bästa som Medelhavet har att erbjuda! När vi tänker på Spanien så tänker vi kanske först och främst på sommar, sol och sangria, men här kan du hitta upplevelser oavsett vilken semester du vill åka på.

Surfa på Atlantens vågor i norra Spanien, njut av kusten och Medelhavet i Alicante, eller hitta lugnet omgiven av gröna landskap och frisk luft i Asturias. På Mallorca kan du skapa dig en semester fylld med äventyr både i storstaden och ute i naturen. Endast fantasin sätter gränserna!

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: