Specialerbjudanden i Norge

Flera fördelar när du ska hyra stuga i Norge

Norge - landet med midnattssolen och vattenfallen - har alltid något att erbjuda både för gammal och ung. Gör en upptäcktsresa i Norge och bo i någon av våra stugor. Då kan du också nyttja en rad rabatter hos våra samarbetspartners.  Kom ihåg att alltid ta med hyresbeviset från NOVASOL för att få tillgång till rabatten!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Atlanterhavsparken i Ålesund

Erbjudande för dig som hyr stuga hos NOVASOL: Gratis kopp kaffe och barnen får en flaska läsk.

Atlanterhavsparken, som ligger 3 km väster om Ålesund, är ett av de största saltvattensakvarierna i Europa. 2013 och 2015 blev det utsett till det bästa akvariet i Norden. Du som hyr någon av våra stugor i Norge kan genom att besöka akvariet få en inblick i livet i havet längs den norska kusten och i Nordatlanten. I området kring akvariet är det bra fiske och fina dykmöjligheter. Även bra vandrings- och badmöjligheter. Parken är belägen i regionen Möre och Römsdal i Ålesund och har öppet året om. Dagliga aktiviteter sker här såsom dykshow och krabbfiske.

Atlanterhavsparken i Ålesund

 

Blaafarvevaerket och Koboltgruvorna

Erbjudande för dig som hyr stuga hos NOVASOL: 20-25% rabatt på alla aktiviteter vid Koboltgruvorna.

Blaafarvevaerket är ett 8 kilometer långt museum där man kan gå i gruvarbetarnas fotspår tillsammans med guide 200 meter in i fjället. En kul och annorlunda aktivitet för dig som hyr någon av våra stugor i Norge. På Blaafarvevaerket kan du ta del av en massa aktiviteter och erbjudanden för barn i alla åldrar. Besök Barnas Bondegård, shoppa i butikerna eller varför inte njuta av pannkakor med glass och blåbär? Här ges också tre nya konstutställningar varje år.

Blaafarvevaerket och Koboltgruvorna

 

Borggunds Stavkyrka vid Sognefjorden

Erbjudande för dig som hyr stuga hos NOVASOL: 10% rabatt på ordinarie inträdesbiljett!

Borggunds stavkyrka i Laerdal vid Sognefjorden är den mest besökta stavkyrkan i Norge. Kyrkan byggdes runt år 1180 och är den bäst bevarade norska träkyrkan tillika en av de äldsta träbyggnaderna i Europa. Ska du hyra stuga i Norge kan du i de nya lokalerna vid kyrkan få ta del av stavkyrkans historia med bl.a. fotografier och filmer.

Borggunds Stavkyrka vid Sognefjorden

 

Geilo Sommerpark

Erbjudande för dig som hyr stuga hos NOVASOL: 10 % på Høydeparken samt liften upp till utsiktsplatsen i Nationalparken.

Geilo Sommerpark har många spännande aktiviteter för stora och små. Här kan man klättra i Høydeparken, åka cykeltur, paddla kanot eller åka upp till utsiktsplatsen på toppen av Nationalparken och se Geilos bästa utsikt över fjällen i Buskerud! Sommarparken har öppet dagligen från slutet av juni till slutet av augusti samt helger en bit in på hösten.

Geilo Sommerpark

Learn2 sportkurser

Erbjudande för dig som hyr stuga hos NOVASOL: Rabatt på mängder av roliga kurser.

Learn2 Gruppen erbjuder kurser inom skidåkning, löpning, cykling, vindsurfing, klättring och kajakpaddling. Gemensamt för alla sporterna är att det finns kurser på alla nivåer och professionella instruktörer som hjälper dig att förbättra din teknik. Kurserna erbjuds i flera olika städer i landet och genomförs i små grupper under få kurstillfällen. Så varför inte lära sig något nytt eller förbättra din teknik under semestern?

Learn2 sportkurser

 

Sjusjöen Husky Tours

Erbjudande för dig som hyr stuga i Norge hos NOVASOL: 10% på hundspann.

Testa på hundspann med ivriga och glada Alaska Huskies i Sjusjöens vackra bergslandskap, knappt två timmar med bil från Oslo. Det är ett helt underbart sätt att uppleva naturen. Efter instruktioner från Sjusjøen Husky Tours får ni två och två ett eget spann med 6-8 hundar och kör halva turen var. Barn över 13 år får köra själva, medan barn under 13 år måste vara passagerare. Turen är 6, 15 eller 30 km lång. Efter turen väntar varm dryck och pinnbröd. Rabatten gäller under hela året endast måndag till fredag (inte under vintern, påsk och jul/nyår).

Sjusjöen Husky Tours

 

| Administratör
(Först publicerad )