Specialerbjudanden i Danmark

För dig som hyr semesterhus hos NOVASOL

Ska ni åka på semester till Danmark? Trots landets ringa storlek finns det massor av roliga saker att göra för både stora och små. När du hyr semesterhus i Danmark har du en lång lista med attraktioner som du kan välja att besöka: nöjesparker, sommarland, tivoli, zoo, museum och mycket mer!

Och bättre blir det. På många av de mest populära ställena har du som NOVASOL-gäst rabatt på inträdet!

När du hyr ett sommarhus i Danmark med NOVASOL får du tillgång till en rad exklusiva specialerbjudanden till de flesta attraktionerna. Det finns med andra ord många fördelar när du bokar ett sommarhus i Danmark tillsammans med oss. 

Attraktioner för hela familjen

Djurs Sommerland - upplev Nordens största sommarland

Är du redo för fart, lek och skoj för hela familjen? Då kan du se fram emot åtta olika temaparker, Danmarks största berg- och dalbanor, ett stort Vattenland och över 60 åkattraktioner för barn i alla åldrar. Kom och upplev varför Djurs Sommerland blev 'Europas bästa familjepark' 2019!

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark med NOVASOL: få 20 % rabatt på endagsbiljett och 15 % på tvådagarsbiljett (och besök parken 2 gånger inom 7 dagar)!

Köp biljetter på ditt lokala servicekontor. Rabatterade biljetter kan INTE köpas på Djurs Sommerland.

Läs mer om parken och hur du beställer biljetter till Djurs Sommerland med rabatt här.

Djurs Sommerland - Piratfisken
Besök Djurs Sommerland när du åker på semester till Danmark med NOVASOL

LEGOLAND® Billund - få en gratisbiljett*!

Ett besök till LEGOLAND® Billund garanterar massor av roliga och spännande äventyr för hela familjen! Här kan ni se fram emot att kliva in i en färgsprakande värld - nästan helt uppbyggd av legoklossar - och massor av roliga karuseller.

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark med NOVASOL: få 1 biljett gratis vid köp av en kampanjbiljett, giltig för både barn och vuxna. 

*Gäller för kunder hos NOVASOL med ett giltligt hyresavtal. Biljetterna är giltliga för ett besök och upp till två personer under perioden 2 april - 30 oktober och 26. november - 31. december 2022. Erbjudandet kan ej kombineras med andra kampanjbiljetter, rabatter eller säsongspass. Kan ej inlösas mot kontanter eller bytas mot andra biljettyper. Biljetterna får inte säljas i andrahand. Biljetterna är endast giltliga för vald besöksdag. Du hittar öppettider på Legolands hemsida.

Läs mer om parken och hur du beställer biljetter till LEGOLAND® med rabatt här.
 

LEGO House - Billund, Jylland

Om du hyr du ett semesterhus längs den danska västkusten, på Östjylland, Djursland eller vid Århus kan du köpa biljetter till den ultimata LEGO® upplevelsen i LEGO House. 

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: Spara 70 DKK/person på inträdet jämfört med att köpa på plats!  

Läs mer om upplevelsen och hur du beställer biljetter till LEGO House med rabatt här.

LEGO House i Billund
Upplev en spännande dag på LEGO House tillsammans med NOVASOL

BonBon-land - Holmegaard, Själland

Denna nöjespark är för alla med ett barnasinne, från de minsta barnen, till tonåringarna och självklart även de vuxna. Här hittar du attraktioner som berg- och dalbanor och karuseller. Istället för lotterier och femkamper kan barnen titta på både barnteater eller barnkonserter med musik för små öron. Det finns även en cowboystad där barnen kan vaska guld!

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: Få minst 25% rabatt på inträdet!

Universe - Nordfors, Jylland

Universe är en upplevelsepark med en mängd roliga aktiviteter och spännande teknik. Här finns 200 olika aktiviteter att prova på.

Specialerbjudande till dig som hyr stuga i Danmark med NOVASOL: 25% rabatt per person på inträdet!
 

Ree Park Safari - Mols/Ebeltoft, Jylland

Upptäck en värld av stora upplevelser i safariparken!

Ree Park - Ebeltoft Safari är en park på 45 hektar där du ges möjlighet att möta vilda djur från 5 kontinenter. Det spännande landskapet är kuperat med både stora gräsytor och sjöar. Upplev djuren på flera olika sätt, såsom guidad safaritur eller från ryggen av en kamel.

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: 20% rabatt på inträdet!

Knuthenborg Safaripark - Bandholm, Lolland

Knuthenborg Safaripark är Nordeuropas största safaripark. Här strövar djuren fritt och vissa djur kan barnen även klappa. I denna safaripark kan du välja om du vill gå runt, åka bil eller cykla. Här kan du titta både på tigrar, giraffer, apor, kängurur och mycket mer. Här i parken finns även en lekpark som är byggd som en afrikansk by med en rolig hinderbana.

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: 20% rabatt på inträdet!

Sagnlandet Lejre - Lejre, Själland

Sagnlandet Lejre erbjuder rikligt med båtar för barn i alla åldrar. Vad sägs om att möta vikingakvinnor eller män från järnåldern?

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: 33% rabatt på inträdet!
 

Fårup Sommerland – Blokhus, Nordjylland

Beställ 2-dagars biljetter till Fårup Sommerland när du bokar ett semesterhus på Nordjylland. Här finns massor av vilda, roliga och blöta aktiviteter i en av Danmarks största turistattraktioner.

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: Rabatt på 1-dagsbiljett och 2-dagarsbiljetter! (olika beroende på tidsperiod).

Gavnø Slot & Go Fly - Själland

När du bokar ett semesterboende på Själland, Mön, Lolland eller Falster, får du möjlighet att besöka Gavnø Slot & Gavnø Go Fly med 25% rabatt. På Gavnø finns ett äventyr för hela familjen.

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: 25% rabatt på inträdet!

GIVSKUD ZOO - Jylland

Boka ett sommarhus på Jylland och få 20% rabatt till GIVSKUD ZOO. En dag i djurens rike för hela familjen - bara 25 min bilresa från Billund. Här har du möjlighet att köra i egen bil bland vilda lejon.

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: 20% rabatt på inträdet!

Adventure Park - Jylland

När du har bokat ett semesterhus i Söndervig eller Bjerregård kan du få rabatt på inträdet till äventyrsparken Adventure Park. Allt du behöver göra är att visa upp ditt hyresbevis, så sparar du 20% av inträdet och kan uppleva äventyrsgolf, fotbollsgolf, minigolf, skjutsimulator, lekland och alla deras inomhusspel.

Specialerbjudande till dig som hyr sommarhus i Danmark 2020 med NOVASOL: 20% rabatt på inträdet!

| Editor:
(Först publicerad )