Black Friday - Få rabatt på minnesvärda ögonblick

Vår Black Friday kampanj är slut för i år, men du hittar våra nuvarande deals och rabatter härunder.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Black Week deals med NOVASOL

Gör dig redo för årets stora shoppingvecka!

Är du en fyndjägare som mest av allt drömmer om lite extra kvalitetstid med familj och vänner? Vi håller Black Week och ger dig rabatt* på semestervistelser i januari, februari och mars.

Black friday

Black Week hos NOVASOL

De flesta förknippar Black Week och Black Friday med grandiosa erbjudande på alltifrån kylskåp och tv-apparater till kalsonger och strumpor.

På NOVASOL handlar Black Week om något lite annat. Vi ger dig erbjudanden på något som varar för evigt - nämligen minnen!

Få rabatt när du bokar en stuga på NOVASOL under Black Week och skapa flera minnesvärda stunder med dina nära och kära. Att åka iväg och skapa minnen som ni kan dela med andra är på många vis oslagbart. Du kan dessutom glädja dig och andra åt detta under en lång tid framöver!

Unna dig en romantisk semester eller varför inte samla det gamla kompisgänget som du inte sett på lång tid?

Black Friday

Hur du som kund tar del av Black Week rabattkoderna

För att ta del av vårt Black Week erbjudande ska du använda en av våra rabattkoder* här ovanför när du genomför din bokning i en av de aktuella månaderna.

Black Friday infaller i år på fredagen den 27:e november. Men det som kallas Black Week startar redan måndagen den 23:e november! Gör dig redo för en av årets största försäljningsveckor.

Vi på NOVASOL är givetvis med under Black Week och våra erbjudande och rabatter som du finner här ovan gäller från den 23:e november till måndagen den 30:e november. Så se till att boka en liten vintersemester och få rabatt på köpet.

Håll dig uppdaterad och gör en bra deal tillsammans med oss under Black Week och Black Friday!

*Rabatterna på 300 SEK kan endast användas på bokningar till ett värde av minimum 2.500 SEK. De gäller endast nya bokningar med ankomstdatum i perioden från den 2:a januari 2021 – 20:e februari 2021 och från den 6:e mars 2021 - 27:e mars 2021 och du ska genomföra din bokning på NOVASOL.se. Rabatterna kan endast användas från den 23:e november 2020 till och med den 30:e november 2020. Rabatterna kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter.

Black week

Vad får du när du använder NOVASOLs Black Week rabatt?

Det som vi skulle säga är det absolut viktigaste är att du redan nu får något att se fram till i 2021. Du kan dessutom dela det med familj och vänner!NOVASOL erbjuder mängder av olika hus och stugor som du enkelt kan boka online eller via telefon.

Välj det som passar dig och dina planer bäst. Vare sig det handlar om fiske, skidåkning, vandring i naturen eller att bara komma bort för en stund.

Det finns något för alla!

Finn din favoritstuga i Sverige

Black Friday

1. Se till att du får nyheterna först och snabbt.

Det uppstår alltid en hel del hemligheter före Black Week och Black Friday. Vilka rabatter och erbjudanden kommer finnas tillgängliga? Hur kan jag som kund få ta del av de bästa erbjudandena?

Hos oss på NOVASOL ger vi dig rabatt på värdefulla ögonblick. Boka en semester i starten på 2021 och ta med din familj, dina vänner eller din partner på en semester i ett av våra vackra fritidshus. Du får 300 kronor i rabatt* på din bokning när du bokar en stuga hos oss under Black week.

Följ oss gärna på Facebook för att snabbt kunna motta nyheter och erbjudanden. Vi vill också rekommendera dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där får du tips, inspiration på resor, exklusiva erbjudanden och rabatter direkt till din inkorg!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

2. Upprätta en önskelista

Det är många som köper sina julklappar under Black Week - vi unnar oss något eget eller köper till andra. Vad sägs om att ersätta de mjuka och hårda paketen med en av de största gåvorna som du kan ge - minnesvärda stunder och ögonblick som varar för evigt?

Du kanske redan har en önskelista med olika fritidshus och stugor du gärna skulle vilja bo i? Eller har du valt några drömdestinationer?

Då kan det vara en bra idé att ha listan redo när Black Week startar – så du snabbt kan boka den där stugan eller huset medan vi kör våra tre olika rabatter* under Black Week.

Kom ihåg att du enkelt kan skapa din egen önskelista med våra fritidshus och stugor på vår hemsida. Detta gör du enkelt genom att klicka i hjärt-ikonen i det övre högra hörnet på den specifika stugan. På så vis får du enkelt översikt över alla dina favoriter!

3. Planera bokning och tidpunkt för semestern

Detta är ett viktigt steg. Just för att din önskade semester ska fungera tillsammans med någon av våra tre olika rabatter.

Prata med familj och vänner - när kan det vara lämpligt att resa på semester och vart vill du skapa nya minnen tillsammans?

Våra erbjudande är tillgängliga under hela Black Week så ni får tid att planera.

När är Black Friday?

Black Friday är en väletablerad dag här hemma i Sverige och många känner till den. Fenomenet härstammar från USA och betecknar att det är dagen efter ”Thanksgiving” som firas den fjärde torsdagen i november varje år.

Men varför just ”Black Friday”? Det finns ett flertal berättelser om hur dagen uppstod och varför den fick just namnet Black Friday. Den vanligaste förklaringen är att det just under denna dag är ett tillfälle för butiksägare att göra de röda siffrorna i försäljningen till svarta.

Black Friday är specifikt inriktat till att ge kunderna erbjudanden och dessutom är den också startskottet för julshopping i USA. En stor del av svensk e-handel och fysiska butiker har också anammat detta fenomen. Idag kan du få bra erbjudanden på nästan allt under Black Friday och i vissa fall under hela veckan fram till Black Friday.

Precis som hos oss på NOVASOL – detta kallas Black Week!