Partner

Önskar ni att bli en samarbetspartner till NOVASOL?

Vi kan erbjuda olika former av samarbeten. Bland våra nuvarande samarbetspartners finns allt från återförsäljare som bokar våra semesterbostäder, till servicepartners som förenklar stuguthyrningen för våra uthyrare.

Intresserad av ett samarbete? Välkommen att kontakta Peter Jigmo, Partneransvarig för NOVASOL i Sverige, på peter.jigmo@novasol.com alt. 076-112 99 83.

Bli samarbetspartner till NOVASOL

Service och mervärde

Ett samarbete kan se ut på olika sätt. Idag finns såväl transportbolag och bygghandlare, som städfirmor och butiksinnehavare bland våra partners. Kontakta oss gärna så tar vi en diskussion om hur ett ev. samarbete skulle kunna se ut för att ge värde åt samtliga parter.

Onlinelösningar

Ta kontakt med oss för att veta mer om våra onlinelösningar. Vi kan erbjuda allt från API-tillgång till enklare bannerlösning. Är du intresserad av länkbyte, är du välkommen att kontakta oss på denna e-post 

Resebyrå

Vi erbjuder bl.a. en egen login för resebyråer, där byrån administrerar och bokar semesterhus åt sina kunder. Är ni intresserade av att boka våra produkter eller är ni redan en samarbetpartner till oss men har glömt ert login? Kontakta oss så hjälper vi er.