Lediga tjänster

Vill du vara en del av ett marknadsledande företag?

Sedan starten 1968 - då utbudet bestod av 35 små stugor i Norge - har NOVASOL vuxit till att idag vara Europas ledande aktör med över 50 000 semesterbostäder i 28 länder. NOVASOL förmedlar kvalitetssäkrade semesterhus, stugor och lägenheter i bland annat Sverige, Danmark, Norge, Frankrike, Spanien, Italien och Kroatien. Koncernens huvudkontor är beläget i Köpenhamn och det svenska huvudkontoret ligger i Pedagogen Park i Mölndal, strax utanför Göteborg. I Sverige är NOVASOL idag den klart största organiserade förmedlaren av kvalitetssäkrade semesterhus och stugor med drygt 3 000 uthyrningsobjekt fördelade över hela landet.

NOVASOL är en del av Wyndham Destination Network som med ca 110 000 boenden i över 100 länder har över 10 miljoner bokande gäster varje år. Wyndham Destination Network ingår i Wyndham Worldwide som finns registrerad på New York-börsen (NYSE: WYN). Du är välkommen att läsa mer om NOVASOL Sverige.

Lediga tjänster just nu

Vi är idag 15 medarbetare på Sverigekontoret med god stämning och högt i tak. Vi har har även 20 husrådgivare som arbetar runt om i Sverige med att träffa husägare. Just nu söker vi:

>> Husrådgivare - Placering: Hela landet

>> Service Assistant Sommarvikariat - Placering: Färjestaden, Öland

>> Sales & Product Assistant Semestervikariat - Placering: Mölndal

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att knyta duktiga personer till vårt team. Därför är du som är intresserad välkommen att sända oss en spontanansökan med CV samt personligt brev till jobb@novasol.se

Märk din ansökan med "Spontanansökan".

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031-304 55 70