Amazing Memories

En del av Awaze

Awaze är Europas ledande förmedlare av semesterbostäder och stugbyar. Som hem för specialister inom stuguthyrning – Hoseasons, James Villas Holidays, Landal GreenParks och NOVASOL – levererar Awaze fantastiska semesterupplevelser till över 8 miljoner gäster årligen med fler än 110 000 boenden i 36 länder. Läs mer på www.awaze.com.

Nedan finner du en kort beskrivning av Awaze varumärken.

cottages.com

cottages.com är Storbrittaniens ledande leverantör av semesterstugor och lyxhus och erbjuder mer än 21 000 platser att bo på i Storbritannien, Irland, Frankrike och Italien. Från avkoppling vid kusterna till lantligt belägna slott, erbjuder cottages.com en rad unika och inspirerande semestermöjligheter – särskilt utvalda av cottages-experterna. Varje år hjälper dem över 1,45 miljoner gäster och över 163 000 husdjur att finna sin perfekta semester.

Hoseasons

Med över 31 000 semesterbostäder i lantliga och kustnära omgivningar är Hoseasons en av Storbrittaniens ledande specialister av boenden med självhushåll. Från stugor och parker till båtar, semesterhus och lägenheter – Hoseasons erbjuder Storbrittaniens bredaste utbud för en ”self-catering holiday.” Hoseason inkvarterar över 1,75 miljoner semesterfirare och över 100 000 husdjur varje år.

James Villas

James Villas erbjuder gäster över 3 000 villor i mer än 60 destinationer runt Medelhavet, Karibien och Amerika. De specialiserar sig i semestrar i villor och är ett familjeföretag med stor stolthet i sitt rykte och passion i att erbjuda de bästa semesterupplevelserna i villor sedan 1984.

Landal GreenParks

Landal GreenParks är en dynamisk, ledande organization för ledning, administration och uthyrning av bungalow resorts. Landal GreenParks har över 85 resorts med 13 700 bungalows i sitt sortiment. Organisationen särskiljer sig från andra leverantörer genom den öppna naturen i sina resorts. Alla resorts hos Landal GreenParks bygger på koncepten lugn, utrymme och natur.

NOVASOL

NOVASOL erbjuder över 50 000 noggrannt utvalda semesterhus, stugor och lägenheter. Här finner du vackra hus vid havet, autentiska stugor i härlig omgivning på landsbygden, semesterhus med egen pool och lägenheter med närhet till flera av Europas mest älskade städer i centrala, norra och södra Europa. Grundat i Danmark för över 50 år sedan och med semesterbostäder i 26 länder – NOVASOL är idag Europas ledande organiserade förmedlare av privata semesterbostäder.