Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Om NOVASOL

För mer än 45 år sedan...

Det hela började för över 45 år sedan, närmare bestämt den 28 december 1968 - och det nystartade företagets första produkt var stugor i Norge.

Från ett enmansföretag i en källarlokal på Nörrebro i Köpenhamn har det dåvarande Nordisk Ferie utvecklats till dagens NOVASOL - Nordeuropas största förmedlare av semesterhus och stugor. Skillnaden mellan då och nu är stor - och ändå är de viktigaste principerna och synsätten inom NOVASOL desamma.

Idag är NOVASOL en internationell koncern med dotterbolag i en lång rad länder, servicekontor på många populära semesterorter samt flera hundra duktiga och engagerade medarbetare. NOVASOL är en del av Wyndham Exchange & Rentals som ingår i Wyndham Worldwide som finns registrerad på New York börsen (NYSE: WYN). Vi kan idag stolt erbjuda över 40 000 semesterhus, stugor och lägenheter i 29 länder. I det breda utbudet kan du som kund välja mellan att hyra hus i Sydeuropa såsom Kroatien, Spanien och Italien men här finns även gott om möjligheter för dig som vill hyra stuga längre norrut såsom Sverige, Danmark och Norge.

Kunden i centrum

Även om det har gått över 45 år, så sätter vi naturligtvis fortfarande kunden i centrum och håller fast vid de 3 begrepp som alltid kännetecknat NOVASOL: kvalitet - service - trovärdighet. Vårt utbud av semesterhus och stugor är visserligen större och geografiskt bredare än hos någon annan, men det betyder inte att våra semesterhus skiljer sig från våra konkurrenters. Många av de semesterhus och stugor, som vi har för uthyrning, kommer ju från våra konkurrenter.

Våra anställda

Inom NOVASOL strävar vi efter att skilja oss från andra genom att erbjuda en bättre och mer personlig service och en trovärdighet som betyder att du kan lita på oss. Det är därför mycket viktigt för oss att ha bra samarbete med våra semesterhusägare, så att vi tillsammans kan höja standarden. Vi försöker också att ge vår personal bra arbetsvillkor, samtidigt som vi har stora förväntningar på dem och ställer höga krav. På detta sätt kan vi ge bättre service till våra kunder - och det är viktigt för oss. Vår affärsidé är ju baserad på att hålla kvar våra kunder - oavsett om det gäller semesterhusägare eller gäster som hyr våra semesterhus. Detta sker bäst genom trovärdighet, inga onödiga löften om guld och gröna skogar, utan hårt och målinriktat arbete efter mottot "det vi lovar, skall vi också hålla - och helst lite till".

Jag hoppas att vår internetpresentation av NOVASOL kommer att ge dig en bra uppfattning om vår verksamhet och vill du prova på vår kvalitet, service och trovärdighet - som husägare eller gäst i ett semesterhus - är du hjärtligt välkommen.

    Med vänlig hälsning,

    Bernd Muckenschnabel

     

    Styrelseordförande för Novasol A/S koncernen