Stugor i Weserbergland

Passa på att hyra stuga i Weserbergland och upplev en drömsemester i Tyskland!

Det fantastiska Weserbergland med betydande skogsområden som Teutoburgerskogen, Solling, Süntel och Wiehengebirge med stora bok- och ekskogar är ett fantastiskt vandringslandskap där många naturskatter kan beskådas till fots eller med cykel. Att hyra stuga i Weserberglandet är det bästa sättet att uppleva den vackra naturen och ett sätt att blanda privatsfär med utlandssemesterns alla lockelser.

I området utvecklades en egen arkitektur under senmedeltiden, mellan 1520 och 1640 uppstod nämligen den s.k. Weserrenässansen då en stor uppgång av renässansarkitektur sågs i området. Nära våra stugor i Weserbergland finns spännande museum och gamla borgar, ruiner och kyrkor av alla de slag som gör att du som är intresserad av historia kan hitta många guldklimpar här. Några exempel på dessa sevärdheter som du enkelt når genom att hyra stuga i Weserbergland är Rattenfängerhaus i Hameln och Klostret Corvey. Berättelsen om Råttfångaren från Hameln är bekanta härifrån och många av bröderna Grimms sagofigurer likaså.

Närheten till floden Weser gör att du har mängder av möjligheter att njuta av naturen, som nämnt fina vandringsleder men också kanotfärder kan ge ett nytt perspektiv på naturens skönhet när du bor i någon av våra stugor i Weserbergland. Fina fiskemöjligheter efter bland annat riktigt stora malar och många andra spännande arter som fiskeentusiasten inte hittar hemmavid. Prova att hyra stuga i Weserbergland om du vill få en riktigt härlig fiskesemester!

Vi har både moderna villor och mysiga stugor i Weserbergland för alla smaker vilket gör att vi är säkra på att alla kan hitta sitt drömboende hos oss. Du både söker, bokar och betalar direkt online och på vår hemsida och får sedan ditt hyresbevis och alla andra resepapper digitalt, hela bokningen kan göras bekvämt från soffan.

Hos NOVASOL kan du enkelt söka, boka och betala ditt drömhus och skapa en drömsemester att minnas länge. NOVASOL har lång erfarenhet och har utvecklats att bedriva stuguthyrning i Weserbergland och nästan hela Europa. Vi har många stugor i Tyskland för alla smaker och utvidgas ständigt för att kunna erbjuda ett ännu bättre utbud. Har du frågor eller vill ha hjälp med att hyra stuga i Tyskland och övriga Europa är du alltid välkommen att kontakta oss på NOVASOL. Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Weserbergland!