Stugor i Hunsrück

Utforska vackra Hunsrück under Tysklandsemestern

Det fantastiska området runt Hunsrück, bergsområdet i Rheinland Pfalz i Tyskland, erbjuder semesterfirare från hela Europa en mängd möjligheter till drömsemestern året runt. Genom att hyra stuga i Hunsrück har du en utmärkt bas för allehanda äventyr och upplevelser, både sommar och vinter.

Härliga skidområden och vacker natur

Bor du i någon av våra stugor i Hunsrück under vintern finns härliga skidområden som exempelvis Kell am See där det också finns en naturlig isbana på 3500m2 och ishockeyrinkar. Även skidområdet Neuhütten erbjuder många aktiviteter vintertid med slalombacke och mycket mer. Sommartid kan du istället vandra i vacker natur eller besöka de olika repparkerna som finns i området, varför inte åka på upptäcktsfärd med cykel och upptäcka alla möjligheter i din egen takt.

Gillar du att fiska finns fina möjligheter både till put and take fiske och i sjöar och älvar alldeles runt knuten genom att hyra stuga i Hunsrück. Området är också historiskt intressant och du kan hitta både borgar och slott och ruiner här som berättar om både intressant, spännande och skrämmande historia som format landskapet. Många gamla kyrkor låter dig följa arkitekturen och förändringarna som skett sedan medeltiden fram till idag. Gamla stadskärnor kan du hitta överallt i området runt våra stugor i Hunsrück och även fina restauranger och caféer. Även utomordentligt bra shopping kan erbjudas bland annat i Frankfurt Hahn och Trier som du enkelt når på en dagsutflykt.

 

Genom att testa på stuguthyrning i Hunsrück får du möjligheten att uppleva alla möjligheter i området samtidigt som du gör det helt i din egen takt och har de ”egna” fyra väggarna att återvända till efter långa dagar av vandring, sport och nöje och slappna av från vardagens bekymmer. En semester i någon av våra stugor i Hunsrück kan ge hela familjen en drömupplevelse att minnas länge.

Hyr din stuga i Hunrück hos NOVASOL

Här hos NOVASOL hittar du förutom våra stugor i Tyskland också en mängd semesterbostäder i andra länder, vårt stora sortiment i Europa innefattar både toppmoderna villor och enklare, mysiga stugor men också semesterlägenheter. Du kan både söka och hyra stuga i Tyskland och övriga Europa här på hemsidan, enkelt och bekvämt och du kan sköta allt direkt hemifrån soffan.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Hunsrück!