Stugor i Göteborgs södra skärgård

Bo havsnära med närhet till storstaden genom att hyra stuga i Göteborgs södra skärgård

Göteborg är en fantastisk stad och skärgården utanför är även den otroligt vacker och alltid värd ett besök! Göteborgs skärgård upplevs bäst från havet, det är få ställen som kan vara så magnifika i solnedgången. Du upplever hela den otroliga mångfalden och skönheten genom att hyra stuga i Göteborgs södra skärgård. Från våra stugor i Göteborgs skärgård har du nära till havet, du når också enkelt staden och har så ett perfekt läge för allehanda äventyr! Skärgården kan exempelvis utforskas från havskajak som du kan hyra från många olika håll. Flera av våra stugor i Göteborgs södra skärgård erbjuder även egen båt med eller utan motor för dig som föredrar snabbhet.

Klippor, kobbar och öar

Alla de fantastiska stenklipporna, de runda kobbarna och de fina stränderna bjuder till både bad och fiske. Här finns en uppsjö av härliga resmål som du får första parkett till genom att hyra stuga i Göteborgs södra skärgård. Upplev gästhamnarna och åk på en dagsutflykt med någon av båtarna och avnjut sedan solnedgången från verandan på en av våra stugor i Göteborgs skärgård.

Bland de många öarna kan du hitta verkliga guldklimpar, gamla fyrar som kärleksfullt renoverats, Evert Taube museum på Vinga och de vackra naturstigarna. Besök öar som Donsö, Brännö och Knarrholmen. Alla belägna i den södra delen av skärgården. Likaså till exempel Asperö och Styrsö. Allt som oftast tar du dig enkelt till och från Göteborg med buss och färja, det finns båttaxi och möjlighet att hyra bil, men du kan även njuta av havsvinden längs kusten från cykelsadeln. På många av öarna kan du hyra cykel, ett hälsosamt, enkelt sätt att ta sig från ö till ö och mellan olika sevärdheter. Hos oss kan du tryggt hyra stuga i Göteborgs södra skärgård och vi hjälper gärna till om du har frågor.

Stuguthyrning i Göteborgs skärgård

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Sverige och kan erbjuda dig som söker stugor i Göteborgs södra skärgård flera olika objekt helt beroende på dina preferenser. Som Sveriges största stugförmedling har vi även stugor i övriga landet och många vackra stugor i Västra Götaland. Genom åren har vi också utökat till att kunna erbjuda kvalitetssäkrade semesterbostäder i nästan hela Europa. Välkommen att hyra din stuga genom oss på NOVASOL!