Hyra stuga på Västkusten med hund

Semester där alla får följa med

Självklart ska även familjens hund få följa med under nästa semester på Västkusten. Hos oss på NOVASOL, finns gott om stugor och semesterlägenheter på Västkusten till vilka du får ta med hund – utan extra kostnad. 

Gör en sökning för att se alla våra stugor på Västkusten som du kan ta med hund till. Du kan sedan boka din favorit direkt här online eller ringa till vår Gästservice så hjälper vi dig gärna.

Med hund på Västkusten

Flera fördelar för dig och din hund

Väljer du att hyra stuga på Västkusten med hund hos oss på NOVASOL, bokar du i vetskapen om flera fördelar:

  • Enkelt att hitta. Här på vår hemsida kan du enkelt söka fram vilka stugor på Västkusten som har husdjur tillåtet för att lättare se vilka semesterbostäder du har att välja mellan.
  • Inget extra för hund. När en stuga på Västkusten har husdjur tillåtet innebär det att din hund får följa med utan extra avgift. På presentationsssidan för semesterbostaden står det hur många hundar som är välkomna (oftast två). Skulle ni vilja ta med många hundar dvs. fler än vad bostaden tillåter, är ni välkomna att kontakta oss så gör vi en förfrågan hos husägaren. Många gånger går detta bra men observera att det i just dessa fall ibland kan tas ut en avgift av husägaren för de extra hundarna.
  • Tryggt att boka. På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968. Du kan alltid ringa till oss vid frågor, vi har besökt varje stuga innan intag, och vårt Trygghetspaket ingår automatiskt i din bokning. Detta är bara några av anledningarna många känner sig trygga i att boka boende på Västkusten hos oss på NOVASOL.

TIPS! Att hyra stuga på Västkusten med hund är populärt. Vänta därför inte för länge med att boka om du hittat ett boende som du är intresserad av. Ett tips är också att välja vilka datum du önskar för ankomst och avresa. Då får du en bättre överblick av vilka semesterbostäder som är lediga när just du vill hyra.

Stuga att hyra på Västkusten med hund

Njut tillsammans av Västkusten

Att ta med hund till någon av våra stugor på Västkusten gör att hela familjen kan njuta av semestern tillsammans. Här har ni ofta nära till utflyktsmål och aktiviteter som passar alla. Njut av den vackra naturen där hunden med glädje kan uppleva nya platser och dofter. En semester i ny miljö gör ofta att svansen börjar viftas på.

Gör en sökning för att hitta just ert nästa boende på Västkusten med hund. Utöver att klicka i husdjur kan du göra fler val för att enkelt hitta en ledig stuga som passar just er. I våra filter finner du allt från faciliteter som kan vara viktiga, till avstånd till olika saker. Allt för att du som ska hyra stuga på Västkusten ska kunna hitta ett boende som passar just dig. Välkommen!