Stugor i Roslagen

Skärgård, småstadsliv och salta hav

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Roslagen! Strax norr om Stockholm finner du Roslagen som består av skärgårdskommunerna Norrtälje, Vaxholm, Östhammar och Österåker. Området är ett av Sveriges mest stugtätaste och självklart kan du hitta härliga stugor i Roslagen här hos oss på NOVASOL!

Bad och avkoppling med stuga i Roslagen

Aktiviteter för liten som stor

Att hyra stuga i Roslagen innebär möjlighet till såväl avkoppling som äventyr. Här finns gott om kulturupplevelser med bland annat vacker hantverkskonst och välbevarade bruk i idyllisk miljö. Flera av de sistnämnda kan besökas och erbjuder allt från events till guidade turer och muséum. Gör även ett besök till någon av Roslagens kyrkor vilka är kända för sin medeltida konstskatt.

Den som söker naturupplevelser kommer trivas utmärkt i våra stugor i Roslagen. Här är det aldrig långt till regionens vackra natur med skimrande skärgård och rik grönska. Att hyra cykel är ett utmärkt sätt att upptäcka omgivningen på men här finns också flera bra leder för den som hellre vill vandra.

Terrassen till stuga i Roslagen vid havet

Idylliska städer och skimrande skärgård

Visste du att det i Roslagen finns inte mindre än 13 000 öar? På flera platser kan man hyra kanot och kajak för att utforska skärgården eller så kan fiskeentusiasten boka en guidad fisketur. Den idylliska miljön bjuder verkligen in till en avkopplande semester.

I Österåker har du en ständig närhet till havet samtidigt som kommunens centralort Åkersberga erbjuder shopping, kaféer och restauranger. Porten till skärgården – Vaxholm – är med sitt läge en perfekt utgångspunkt för att uppleva skärgården. Här finns även såväl charmiga butiker som rik historia. Den idylliska lilla staden Norrtälje är Roslagens huvudstad med genuin atmosfär i vackert landskap. Här finns bland annat butiker, muséer och krogar att uppleva året om.

I Östhammar sträcker sig historien tillbaka så långt som till 1300-talet då man fick sina stadsprivilegier och idag kan man bland annat gå rundvandring för att komma nära och veta mer om stadens historia. Här kan du även besöka mysiga Rådhustorget eller äta gott nere vid strandlinjen.

Upplev skärgården

Hyr din stuga i Roslagen hos NOVASOL

Som Sveriges största stugförmedling är vi glada över att kunna erbjuda stuguthyrning i Roslagen. Samtliga våra stugor i Roslagen har inspekterats av behörig personal innan de tagits in i sortimentet och till alla bokningar ingår dessutom vårt Trygghetspaket utan extra kostnad.

Här på vår hemsida kan du söka samt boka stugor i Stockholm med omnejd direkt online. Klicka i de kriterier du önskar för att hitta just den stuga i Roslagen som passar dig. Du är även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Roslagen!