Aktiviteter i Stockholm under semestern

Mycket att göra i Stockholm om du väljer att hyra stuga i eller i närheten av huvudstaden

Det finns alltid mycket att göra i Stockholm! Ägna dagen åt fartfyllda attraktioner på Gröna Lund, bada i skärgården under sommaren eller åk skridskor i Kungsträdgården på vintern. Den bästa basen för att utforska alla aktiviteter i Stockholm tycker vi naturligtvis är att hyra en stuga i, eller i närheten av, Sveriges huvudstad. 

Mycket att göra i Stockholm

Något för alla

Stockholm räknas som en av världens vackraste huvudstäder. Det finns gott om aktiviteter i Stockholm för den nöjeslystne. Tillbringa dagen på Sveriges äldsta tivoli, Gröna Lund. Här kan du ta en hisnande berg- och dalbanefärd, skratta dig fördärvad i Lustiga Huset och besöka Spökhuset. På Djurgården ligger även Junibacken som är värt ett besök för alla som älskar Astrid Lindgrens sagor.

Det finns mycket att göra i Stockholm oavsett väder och årstid. Under sommaren rekommenderas en båttur ut till någon av de vackra skärgårdsöarna som till exempel Grinda, Möja eller Finnhamn. Annars finns detb mycket att hitta på i city. Cykla i stan, paddla kajak på Riddarfjärden, fiska utanför Riksdagshuset eller spela golf på någon av banorna i länet. Är du en friluftsmänniska kan du ta dig till Hellasgården för att vandra, löpträna, bada, fiska, spela tennis eller paddla. Exempel på aktiviteter i Stockholm under vintertid, är att testa isen på Kungsträdgårdens skridskobana eller åka slalom i Hammarbybacken.

För den som tycker om avkoppling finns också mycket att göra i Stockholm. I länet finns ett flertal Spa-anläggningar som till exempel Sturebadet eller Centralbadet. I Stockholm finns även chansen att njuta på japanskt vis eller pröva på ett turkiskt hamam.

Stugor i Stockholm för uthyrning genom NOVASOL

Vill du också besöka Gröna Lund eller utforska skärgården, kan du boka stuga i Stockholm här på vår hemsida. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och kan erbjuda allt från stuguthyrning i Sverige till semesterhus i södra Europa. Här på vår hemsida hittar du ett varierat utbud av stugor i Stockholm med omnejd. NOVASOL har allt från små röda stugor med vita knutar, flerfamiljshus, charmiga lägenheter, husbåtar och slott på olika platser i Europa.

När du hyr stuga i eller utanför Stockholm kan du känna dig trygg. Alla våra semesterbostäder har besiktats innan de tagits in i sortimentet och inspekteras regelbundet därefter. När du hyr semesterhus via NOVASOL så ingår alltid ett trygghetspaket där ett avbeställningsskydd ingår. Om du har frågor om våra stugor i Stockholm är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst. Njut av din Stockholmsvistelse!