Njut av en sjönära semester i det Småländska landskapet

Går du i planerna på att hyra stuga i Vimmerby nära sjö? Då kan vi glädja med att Vimmerby kommun har cirka 340 sjöar i olika storlekar. Detta i kombination med att vi har ett brett utbud av stugor i Vimmerby för uthyrning gör att du har flera härliga alternativ att välja mellan hos oss på NOVASOL.

Här på vår hemsida kan du enkelt filtrerar din sökning för att hitta ett boende som passar just dig och dina önskemål. Allt ifrån hur många ni är som ska bo i stugan och vilken period, till hur nära vatten ert boende ska ligga. Gör en sökning redan nu och boka det boende som passar just er – först till kvarn gäller!

Stuga att hyra i Vimmerby nära sjö

Cirka 340 sjöar

Vimmerby kommun har som tidigare beskrivit cirka 340 sjöar (räknat på större än en hektar). De största i kommunen är Yxern, Krön och Juttern.

Är bad en anledning till att du vill hyra stuga i Vimmerby nära sjö? Då finns det gott om möjligheter och även badplatser såsom vid sjöarna Solnen, Anen och Nossen.

Står fiske på agendan, finns bland annat Försjön som har gädda, abborre, regnbåge och vitfisk. Kom bara ihåg att kontrollera regler såsom fiskekort innan du börjar.

Vill du även ha en båt under semestern? Många av våra stugor i Vimmerby som ligger nära sjö, har också en båt som ingår eller kan hyras. I vissa fall finns båtuthyrning i närheten. I vår sökfunktion, kan du klicka i Båt för att filtrera på detta.

Sjön Krön i Vimmerby

Boka boende i Vimmerby nära sjö hos NOVASOL

På NOVASOL hälsar vi dig som vill hyra stuga nära sjö varmt välkommen till oss. Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och storleken på vårt utbud gör oss idag till den största förmedlaren av privat ägda stugor i Sverige i vår bransch.

Boka din stuga direkt genom oss så gör du det också med vetskap om att du bokat till det bästa priset. Detta då vårt Trygghetspaket med bland annat bästa pris-garanti automatiskt och konstadsfritt ingår i din bokning. Läs mer om paketet i våra Hyresvillkor för säsongen du bokat.

Vi hoppas att du kommer hitta ett boende i Vimmerby nära sjö hos oss. Skulle du ha nägra frågor i ditt letande, är du välkommen att kontakta vår Gästservice. De hjälper dig gärna att hitta ett boende som passar just dig i vårt utbud av stugor i Vimmerby nära sjö.