Semester i Småland med familjens bäste vän

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga med hund i Vimmerby! Med en stuga som bas får hela familjen möjlighet att njuta av en härlig semester i Vimmerby.

På NOVASOL har vi gott om stugor i Vimmerby för uthyrning som du kan ta med hund till. Dessutom utan någon extra avgift! Till alla våra stugor med husdjur tillåtet får din hund / dina hundar följa med kostnadsfritt så länge maxantalet för boendet hålls.

Ta med din hund på semester i Vimmerby

Upplev Vimmerby med hund

I Vimmerby kommun finns det mycket att uppleva för både dig och din hund. Även om vissa attraktioner kanske inte tillåter hunden överallt, kan hunden med lätthet njuta av en härlig semester här. Kommunen har nämligen gott om natur med skog och sjöar. 

Vill du låta hunden svalka sig under semestern i Vimmerby, finns hundbadplatser vid Nossenbadet i Vimmerby och Stjärneviksbadet nära Djursdala.

Väljer du att hyra stuga i Vimmerby med hund ger det mer eller mindre en upplevelse i sig för hunden. Förutom gott om yta att röra sig på inne och ute, blir det också bland annat nya dofter att ta in och platser att upptäcka i och omkring stugan.

Stuga i Vimmerby du kan ta med hund till

Boka boende i Vimmerby med husdjur tillåtet

Här på vår hemsida kan du enkelt se vilka stugor i Vimmerby som du kan ta med hund till. Klicka i husdjur i ditt resesällskap så visas enbart semesterbostäder i kommunen med husdjur tillåtet. Välj också önskade datum för ankomst och avresa så visas alla stugor i Vimmerby som är lediga under perioden och välkomnar din hund.

Skulle du ha fler hundar än vad ett boende i Vimmerby tillåter som maxantal, är du välkommen att kontakta oss med en förfrågan. Vi kollar då med husägaren för ett godkännande. I dessa fall kan det tillkomma en avgift för den extra hunden men detta blir du i så fall informerad om innan bokningen slås igenom.

Vi hoppas du kommer hitta ett boende som passar just dig och hela din familj. Varmt välkommen till NOVASOL och våra stugor i Vimmerby med hund!