Stugor i Kronoberg, Småland

Semester i natur med närhet till stadsliv

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Kronoberg, Småland. Som ledande förmedlare av privatägda stugor i Småland kan vi idag erbjuda dig ett rikt utbud om du vill uppleva Kronoberg. Alla våra stugor i Kronoberg kvalitetssäkras av vår personal innan de läggs ut för uthyrning och till din bokning så ingår alltid vårt trygghetspaket utan extra kostnad. Då alla stugor i Kronoberg är privatägda, kan du välja i ett stort och varierat utbud för att hitta en stuga som passar just dig. Vill du ha båt och/eller nära till vatten? Vill du ha hunden med dig? Välkommen att göra en sökning för att se vårt utbud och boka din favorit direkt online!

Upplev det ’äkta’ Småland

Kronoberg är ett län i landskapet Småland och gränsar till såväl Blekinge, Halland, Jönköping, Kalmar och Skånes län. Kronoberg har en mycket stor andel skog och här finns många sjöar vilket gör länet till en populär plats för turister som vill njuta av naturupplevelser. Samtidigt finns här även städer som till exempel residensstaden Växjö. I Växjö finns bland annat ett trevligt utbud av affärer och shoppingmöjligheter. Passa även på att gå en promenad runt den vackra Växjösjön som ligger mitt i centrum. Omkretsen på sjön är 4,4 km och runt hela så finns anordnat underlag som innebär att promenadslingan växlar mellan brygga och asfalt.

Ska du hyra stuga i Kronoberg så kan du även besöka IKEA som - i Älmhult - öppnade sin första affär av Ingvar Kamprad 1953. Kamprad är uppvuxen i den lilla orten Agunnaryd som ligger i Ljungby i Kronobergs län. Just Ljungby är en annan stad i Kronobergs län som är värd att besöka under din semester i Småland. I Ljungby kommun finns gott om sjöar och fiskevatten. Just fisket är både bra och populärt bland de som väljer att hyra stuga i Kronoberg men kom samtidigt ihåg att alltid kontrollera vilka regler som gäller för respektive fiskevatten innan du sätter igång.

Kvalitetssäkrad stuguthyrning i Kronoberg

På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling i Småland sedan många år tillbaka och är glada över att kunna erbjuda dig som vill hyra stuga i Kronoberg ett rikt och variaerat utbud. Här på vår hemsida kan du söka samt boka kvalitetssäkrade stugor i Kronoberg direkt online. Du bokar i vetskap om att NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968. Välkommen till oss på NOVASOL och våra stugor i Kronoberg, Småland!