Hyra stuga i Småland med hund

Smålandssemester där din hund är välkommen

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Småland med hund. Som Smålands största organiserade förmedlare av privat ägda stugor har vi också ett mycket stort utbud för dig som söker boende där husdjur är tillåtet att ta med.

…och bäst av allt: till våra stugor i Småland som du kan ta med hund, får den fyrbenta familjemedlemmen följa med utan extra kostnad. Läs gärna mer längre ner här på sidan.

Låt din hund få uppleva en semester i Småland

Upplev Småland med hund

Småland är ett fantastiskt resmål med stora mängder skog och grönska tillika små och stora sjöar. Här finns med andra ord goda möjligheter till en härlig semester för din hund.

Vill du bada med din hund finns det många hundbadplatser som erbjuds i Småland. Både i hav och i sjö. Exempel på kommuner som erbjuder hundbadplatser i Småland är Kalmar, Växjö, Värnamo och Jönsköping. Du finner även hundlekplatser i flera områden och även flera matställen som välkomnar hundar. 

Då Småland är ett stort landskap är det lättast att börja med att se vad som finns för utbud i den kommun som just du vill hyra stuga i.

Låt även hunden få uppleva Småland

Semester med hund – utan extra kostnad

Det kostar inget extra att ta med din hund till våra stugor i Småland. Detta förutsatt att boendet tillåter husdjur och att maxantalet hålls (oftast två). 

Om en stuga har husdjur tillåtet och hur många som då är välkomna, står beskrivet på presentationen för varje boende. Du kan enkelt söka för att enbart se stugor i Småland med hund tillåtet genom att klicka i husdjur i resesällskapet när du söker. Då visas endast dessa stugor och det blir lättare för dig att välja. Klicka även i vilken reseperiod du vill hyra stuga i Småland, så visas enbart lediga boenden som går att boka.

Vill du ta med fler hundar än maxantalet? Kontakta då oss på NOVASOL med objektnumret för stugan ni är intresserade av att hyra så gör vi en förfrågan hos husägaren. Oftast går det bra men var beredd på att det i dessa fall ibland kan tas ut en kostnad av husägaren för den extra hunden. Information om detta får ni i så fall självklart innan bokning.

Stuga i Småland du kan ta med hund till

Brett utbud av stugor i Småland med husdjur tillåtet

Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med uthyrning av stugor. Genom åren har utbudet växt och detta bland annat i Småland som idag är en av våra viktigaste marknader. Därför finner du idag ett mycket stort utbud av stugor i Småland som du kan ta med hund till.

Varje boende har besökts av en medarbetare på NOVASOL innan den tagits in i utbudet. Om du bokar ditt boende direkt genom oss, ingår dessutom vårt Trygghetspaket vilket du kan läsa mer om i våra Hyresvillkor. Har du frågor eller vill ha hjälp med att boka? Kontakta då gärna vår Gästservice.

Vi hälsar dig och din hund varmt välkommen till en semester med NOVASOL i någon av våra stugor i Småland!