NOVASOL Lokalkontor Ystad, Skåne

För att ge en förbättrad service lokalt till våra husägare och gäster, har vi på NOVASOL ett lokalkontor på plats i Ystad, Skåne. Vårt lokalkontor här har inte enbart fokus på Ystad, utan arbetar med att utveckla vår stugförmedling i hela Skåne. Välkommen!

NOVASOL kontor i Ystad, Skåne

Kontaktuppgifter och adress, NOVASOL Ystad

Kontoret i Ystad är beläget vid Sankt Knuts torg, alldeles i närheten av Ystad station och färjeterminal. Runt omkring kontoret finns gott om parkeringsalternativ om du kommer med bil. Läget gör också att det är lätt att nå kontoret om du reser med kollektivtrafiken.

Om du vill besöka vårt kontor i Ystad, hittar du oss på följande adress:

NOVASOL
Bollhusgatan 4
271 42 Ystad

Vill du komma i kontakt med NOVASOL Ystad via mail eller telefon, når du oss via följande uppgifter:

Mail: ystad@novasol.com

Telefon: 0411-55 94 20

Det händer att våra lokala medarbetare är ute på uppdrag, till exempel att besöka någon av våra stugor i Skåne. Vid dessa tillfällen är du varmt välkommen att kontakta vårt Sverigekontor så ska vi hjälpa dig med dina frågor.

Personal på NOVASOL Ystad kontor

Varför besöka vårt kontor i Ystad?

På vårt lokalkontor i Ystad kan du få olika typer av service. Här kan du som:

  • Vill hyra stuga eller semesterlägenhet för semestern få tips och råd samt hjälp med att boka. Självklart gäller detta oavsett om du vill hyra stuga i Ystad, Skåne, övriga Sverige eller utomlands.
  • Har en stuga eller semesterlägenhet att hyra ut och vill veta mer om hur det fungerar.
  • Just nu hyr ut med NOVASOL komma in för att ställa frågor och prata stuguthyrning med oss.
  • Har hyrt en semesterbostad hos NOVASOL besöka oss. Till vissa stugor och semesterlägenheter i närområdet tillhandahåller vi även nyckelutlämning vilket gör att det är här du hämtar nyckeln om du bokat en av dessa semesterbostäder.