Låt hela familjen njuta av Skånesemestern

Vill du ta med dig din hund under din nästa semester i Ystad är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett brett urval av stugor i Ystad med husdjur tillåtet. En perfekt bas för hela familjens Skånesemester.

Samtliga stugor i Ystad med hund tillåtet finner du här på vår hemsida. Gör en sökning för att se vilka semesterhus som är lediga när just du vill ha semester. Vi har även några semesterlägenheter som din hund är välkommen till. 

Vi hoppas du och din hund kommer hitta ert nästa semesterboende hos oss på NOVASOL - välkomna!

Låt hunden få uppleva en semester i Ystad

Varför hyra stuga i Ystad med hund hos NOVASOL?

Att hyra stuga i Ystad är populärt. Så även bland husdjursägare. När du bokar ditt boende med oss på NOVASOL, gör du det med flera fördelar:

  • Alla våra boenden med husdjur tillåtet välkomnar din hund utan några extra avgifter. Detta förutsatt att maxantalet för boendet hålls vilket du ser på objektpresentationen. 
  • Du kan enkelt söka efter just ditt drömboende genom att klicka med husdjur i resesällskapet. Då visas enbart stugor och semesterlägenheter med husdjur tillåtet vilket gör det enkelt för dig att välja.
  • Om du vill ta med fler hundar än huset tillåter, ur du välkommen att kontakta oss på NOVASOL. Vi gör då en förfrågan till husägaren (detta förutsatt att huset tillåter husdjur). Ofta går det bra att ta med sig flera hundar men observera att vissa ägare tar ut en extra avgift för dessa. Detta får du i så fall information om innan bokning.
  • Till din bokning ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt. I paketet finns bland annat en Bästa-Pris Garanti och Avbeställningsskydd. Läs mer om detta i Hyresvillkoren för den säsong du vill boka boende.

Du bokar också tryggt i vetskap om att NOVASOL har varit i branschen för stuguthyrning sedan 1968 och idag är Sveriges största organiserade stugförmedling när det kommer till privatägda stugor.

En stuga i Ystad med hund tillåtet

Upplev Ystad under din semester

Ystad är ett omtyckt resmål i Skåne. Det märks också på gästerna till våra stugor i Ystad. Här finns stadslivet, havet och naturen men en stuga i Ystad är också en bra bas för utflykter för att upptäcka Skåne. Till exempel, är det inte långt till Malmö med sitt stora utbud av nöjen och shopping.

Till många besöksmål i Ystad med omnejd är också din hund välkommen. Landskapet passar också bra för härliga promenader där ni alla kan njuta av den skånska naturen.

Varmt välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Ystad med hund!