Låt hela familjen följa med på Skånesemestern

På NOVASOL erbjuder vi ett stort antal stugor och semesterlägenheter för dig som vill uppleva Skåne med hund. Skåne är ett fantastiskt resmål för hunden men mängder av besöksmål och upplevelser att erbjuda. 

Här på vår hemsida kan du enkelt se till vilka stugor i Skåne du kan ta med hund. Lägg till ett husdjur i resesällskapet i sökfunktionen. Välj därefter önskad reseperiod så visas alla lediga stugor i Skåne som har husdjur tillåtet. Du kan sedan enkelt boka ditt boende direkt här online eller genom att kontakta oss. Välkommen!

Låt hunden följa med på semester i Skåne

Upplev Skåne med din hund

Skåne bjuder in till gott om upplevelser för hela familjen, inkluderat dess fyrbenta vän. Här finns stränder och badplatser för hundar, bland annat vid Ivösjön. Här finns också gott om lekplatser för hundar. Ta gärna turen till Hundalandet i Brösarp där hunden lätt kan springa och ha kul i flera timmar. Det finns också flera restauranger och barer som välkomnar hundar så kolla gärna vilka som är öppna när just ni besöker Skåne.

Att hyra stuga i Skåne med hund erbjuder allt som oftast mer frihet för familjens bästa vän jämfört med många andra boendealternativ. Genom att hyra hus får både ni och hunden mer yta – både inne och ute. 

Rapsfält i Skåne

Flera fördelar att boka med NOVASOL

På NOVASOL, tycker vi inte det ska kosta något extra att ta med hunden. Priset för varje stuga är baserat på reseperioden och inte per person. Därför känns det inte mer än rätt att det inte ska kosta något extra att ta med sitt husdjur. 

Din hund får följa med till våra stugor i Skåne kostnadsfritt så länge maxantalet för antal husdjur hålls. Hur många maxantalet är, ser du på objektpresentationen för respektive boende. Allt som oftast är det två.

Vill du ta med fler hundar än semesterbostaden angett som maxantal? Kontakta då oss på NOVASOL så gör vi en förfrågan hos husägaren. Vänligen observera att husägaren i vissa fall kan ta ut en avgift för den extra hunden. Detta informeras ni i så fall om innan bokning.

Du bokar dessutom din stuga i Skåne med alla övriga fördelar du får hos NOVASOL. Till exempel, ingår automatiskt vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd (se Hyresvillkor för mer information).

Stuga i Skåne som du kan ta med hund till

Boka stugor i Skåne med hund direkt online

Att hyra stuga i Skåne med hund är ett utmärkt sätt att spendera semestern tillsammans på. Sedan 1968 har vi arbetat med stuguthyrning och kan idag erbjuda ett mycket stort utbud av stugor med husdjur tillåtet. Detta gäller såväl för våra boenden här hemma i Sverige som utomlands.

Klicka dig runt här på hemsidan för att finna det boende i Skåne som passar just ditt resesällskap bäst. Dra nytta av funktionen för filtrering för att göra ditt val enklare. Du kan boka din stuga direkt här online men vår Gästservice står även redo om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka. 

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Skåne med hund!