Aktiviteter i Skåne under semestern

Det är lätt att hitta saker att göra i Skåne under semestern

Det finns många roliga aktiviteter i Skåne som väntar på att upplevas. Spela golf, fiska, vandra eller slappna av på någon av Spa-anläggningarna. Att hyra stuga är ett bra sätt att utforska alla aktiviteter i Skåne.

Aktivera dig under din semester i Skåne

Utforska vårt sydligaste landskap

Vackra Skåne är Sveriges sydligaste landskap. Här finns åkrar och ängar, spännande grottor och närhet till vatten. Skånes platta landskap passar perfekt för golfspel. Det finns ett brett utbud aktiviteter i Skåne för golfentusiasten som vill förbättra sitt handikapp under semestern. I Skåne finns ett stort antal golfbanor för alla nivåer och smaker i bland annat Svedala, Båstad, Höör, Falsterbo och Helsingborg. Många av banorna är pay and play och håller mycket hög klass.

Det finns också mycket att göra i Skåne för friluftsälskaren. Ta med familjen på en kanottur längs Rönneå vid Ängelholm eller paddla kanot över Ivösjön. Vid Ivösjön kan ni även vandra, cykla eller grilla. Det finns även gott om aktiviteter i Skåne för storfiskaren. Fiska regnbågslax och havsöring vid Rönneå, mört och abborre i Finstorpsdammen eller dra upp en gädda ur Svaneholmssjön.

Det finns gott om aktiviteter att göra i Skåne om man gillar äventyr. Passa på att gå en guidad tur i Kullabergsgrottorna och fascineras över grottorna som var bebodda redan under stenåldern och njut av utsikten. En annan grotta värd en omväg är den spännande Tykarpsgrottan där vissa scener ur Ronja Rövardotter har spelats in.

Andra exempel på aktiviteter att göra i Skåne är att besöka någon av Spa-anläggningarna i Båstad, Kivik, Hässleholm och Kristianstad eller åka till den stora djurparken i Höör för att möta björnar, älgar, järvar och lodjur.

Upptäck Skåne på cykel

Upptäck allt som finns att göra i Skåne med en stuga som bas

Vill du också spela golf under semestern, kan du och din familj boka någon av våra kvalitetssäkrade stugor i Skåne. Novasol har lång erfarenhet av stugförmedling och har anpassat vårt utbud efter våra kunders önskemål. Vi erbjuder ett brett sortiment av estugor i Skån där familjen kan hitta allt mellan små röda stugor, till stora herrgårdslikande hus och charmiga lägenheter.

Med NOVASOL kan du känna dig trygg när du hyr stuga i Skåne. I hyresbeloppet ingår ett trygghetspaket där även ett avbeställningsskydd är inkluderat i priset. Om du har frågor om trygghetspaketet eller önskar hjälp med bokningen är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst!