Hyra stuga på Österlen med hund

Ta med hunden på Skånesemestern

Vill du hyra stuga på skånska Österlen och ta med din hund är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi erbjuder ett stort utbud av stugor och semesterlägenheter på Österlen och övriga Skåne till vilka du kan ta med dig din hund – utan extra kostnad.

På NOVASOL har vi hyrt ut boende på Österlen sedan en lång tid tillbaka. Vår stuguthyrning i allmänhet började faktiskt redan 1968. Idag kan vi erbjuda ett brett utbud av semesterhus, stugor och lägenheter där också flera välkomnar din hund.

Boende på Österlen för dig som har semester med hund

Boende på Österlen med hund – utan extra avgift

Många boendealternativ tar ut en extra kostnad för att ta med hund på semestern. Så är det inte hos oss. Vi tar inte ut en extra avgift för att du tar med din hund på din semester på Österlen.

Så länge en stuga tillåter husdjur, är din hund välkommen utan extra kostnad. Detta så länge boendets maxantal för husdjur hålls (vilket oftast är två).

Vill du ta med fler hundar än maxantalet? Då är du välkommen att kontakta oss. Många gånger är det inga problem att ta med fler husdjur men fråga oss först så att vi kan få godkänt från husägaren.

Stuga att hyra på Österlen med hund

Semester i Skåne på fyra ben

De flesta hundar brukar älska att få följa med på semestern. Nya dofter och intryck gör att svansen lätt börjar viftas på. Varför inte testa på någon av områdets vandringsleder tillsammans med din hund? Låt både husse, matte och hunden njuta av en härlig tur i naturen.

Om du väljer att just hyra stuga på Österlen för din semester med hund, finns det fler fördelar. Många gånger ger ett hus gott om yta för hunden och resten i resesällskapet att umgås på. Ofta finns det också en tomt som ger möjlighet till att springa av sig och njuta av en härlig semester tillsammans.

Upptäck vackra Österlen med din hund

Välkommen att hyra din stuga direkt online

På NOVASOL hälsar vi dig välkommen till att boka ditt nästa boende i vårt utbud av stugor på Österlen. Här på hemsidan kan du enkelt boka ditt boende direkt online. Ta hjälp av sökfunktionen – genom att klicka i husdjur i resesällskapet – så att du endast ser stugor och lägenheter som har husdjur tillåtet. Välj också den period ni önskar boka så visas endast lediga stugor i den perioden. Men passa på – först till kvarn gäller!

Varmt välkommen till oss på NOVASOL nästa gång du ska hyra stuga på Österlen med hund!