Aktiviteter i Östergötland

Det finns mycket att göra i Östergötland för dig som spenderar semestern i någon av våra stugor

Det finns mycket att göra i Östergötland! Från en semesterstuga får familjen gott om tid att utforska alla aktiviteter i Östergötland.

Tips på saker att göra i Östergötland

För barnfamiljen finns många roliga aktiviteter i Östergötland. Ägna en dag åt den enorma djurparken Kolmården utanför Norrköping. Här kan du se delfiner, åka på safari, hälsa på Bamse och leka hela dagen lång.

Det finns också gott om historiska aktiviteter i Östergötland. Åk till den lilla staden Vadstena för att besöka det välbevarade renässansslottet och heliga Birgittas kloster. Ta en guidad tur och känn historiens vingslag när du möter kungligheter, dårar från hospitalet och den heliga Birgitta. Passa också på att ta en båttur eller cykla längs Göta kanal.

Upplev alla spännande aktiviteter i landskapen

Är du intresserad av att besöka Kolmården och Vadstena kan du söka och boka stugor i Östergötland på vår hemsida. Vi har ett bra utbud hus och stugor: du kan välja mellan traditionella röda stugor med vita knutar, moderna lägenheter eller stora villor som rymmer hela den stora familjen. Du bokar enkelt här via hemsidan eller genom att ringa vår kundtjänst. Varmt välkommen till oss när du ska hyra stugor i Östergötland!