Njut av en semester på Öland tillsammans

Genom att hyra stuga på Öland med hund får du tillgång till en oas av aktiviteter som du kan njuta av tillsammans med hela familjen. Vare sig du varit på Öland varje år som liten eller om du aldrig varit på ön så har Öland egenskapen att förundra oss med dess skönhet.

Ta med din hund på semester på Öland

Varför just NOVASOL?

Sedan 1968 har vi samlat på oss erfarenheter genom att prata med er gäster. Något som vi alltid vetat är hur viktigt det är att kunna ta med sig sitt husdjur på semestern. Därför har vi tillsammans med våra husägare sett till att så många stugor som möjligt välkomnar dig och din hund. Bokar du din stuga hos NOVASOL gör du det i vetskap om att:

  • Till våra stugor på Öland som tillåter husdjur, är två hundar välkomna utan extra kostnad.
  • Om du har fler hundar som vill följa med, kan du alltid kontakta oss innan bokning så gör vi en förfrågan hos husägaren. Vänligen notera att extrahundar i vissa fall kan medföra att husägaren tar ut en avgift bl.a. på grund av extra städning.
  • Du kan enkelt se vilka stugor som välkomnar husdjur. Bara klicka i det vid din sökning så ser du ett resultat som visar alla lediga stugor på Öland som du kan ta med husdjur utan extra kostnad. Du ser dessutom extra information som kan vara bra, t.ex. hur stor tomten är.
  • Dessutom har du alla ’vanliga’ fördelar såsom att vårt Trygghetspaket – som bland annat inkluderar avbeställningsskydd – ingår automatiskt när du bokar direkt hos oss.

Med en egen stuga där hund är tillåten, får ni ett boende där alla friheten att kunna njuta av en semester på Öland – hela familjen! Våra stugor som har husdjur tillåtet hittar du på både södra och norra Öland. Exempel på orter är i och i närheten av Borgholm, Köpingsvik, Mörbylånga och Ottenby. Men varje boende är unikt och man har det för sig själv – därför är det först till kvarn som gäller så vänta inte för länge med att boka!

Semester på Öland med hund

Öland är en populär semesterdestination som erbjuder milslånga stränder, historia i allt från raukar, fästningar och ruiner samt aktiviteter som förgyller din semester. Genom att hyra någon av våra stugor på Öland kan du njuta av öns vackra landskap, ön består av kalksten och är väldigt olik resterande Smålands geologi. Öland bjuder på allt från keramik ateljéer, cykeluthyrning, golfa, rida islandshäst till orkidévandring. För det små finns allt från gokart, lådbilslandet, slottsverkstad på Borgholms Slott, bygg din egen drake till skogsjärnvägen på Böda.

Stugor på Öland där husdjur är tillåtet

 

Tid för hela familjen

Det bästa med sommaren är att det finns så otroligt mycket aktiviteter som även familjens bästa vän, hunden, kan följa med på. Därför vill vi på NOVASOL göra det enkelt för er som önskar hyra stuga på Öland med hund.

På vår hemsida kan du söka på stugor på Öland med hund och du kommer att finna ett brett utbud. Semestern är den tiden på året du har som mest tid för familjen och självklart skall då hunden följa med på semestern. Våra stugor på Öland med hund är som regel välutrustade boenden där alla har sin charm, vare sig det är ute på landet eller i en by.

Hyr stuga på Öland med hund

Stanna i Sverige i sommar

Att stanna i Sverige under sommarsemestern och uppleva Sverige när det är som bäst är svårslaget! Varför åka ifrån Sverige när det är som grönast, när vindarna är som ljumnast och när grillen är som mest användbar.

Genom att hyra stuga i Sverige med hund kan du njuta av sommaren här hemma! Öland är en att de klassiska svenska pärlorna som vi är otroligt stolta över och vi på NOVASOL är glada att kunna erbjuda stugor på Öland där även hunden är välkommen. Genom att hyra stuga på Öland med hund så kan hela familjen njuta av tid tillsammans. Välkommen att boka semester på Öland med hund hos oss!