Boende på Öland under skördefesten

Hyr stuga under Sveriges största skördefest

Hos NOVASOL kan du hyra stuga under skördefesten på Öland. Som Sveriges största organiserade stugförmedling av privat ägda stugor kan vi erbjuda ett brett utbud av boende på Öland under skördefesten.

Du kan enkelt finna det boende som passar just dig här på vår hemsida. Här ser du tillgängligheten för varje stuga och kan också boka direkt online. Självklart är du också välkommen att ringa till oss för att boka eller om du har någon fråga kring våra stugor på Öland.

Du bokar tryggt i vetskap om att våra lokala medarbetare har besökt varje stuga innan den tas in i sortimentet. Dessutom så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och utan extra avgift i din bokning. Välkommen!

Välkommen att hyra stuga under Ölands skördefest

Om Ölands Skördefest

Varje höst sedan över 20 år tillbaka kommer stora mängder besökare till Öland för att uppleva den populära skördefesten. Många är återkommande år efter år då det blivit en tradition. Totalt under evenemanget beräknar man till cirka 250 000 besökare och hela 60 000 bilar som passerar över den avgiftsfria Ölandsbron.

Med över 900 aktiviteter fördelade över hela ön finns här någonting för alla. Allt från gårdsbutiker till restauranger säljer av olika slag resultatet av det som årets skörd har gett. Utöver smakfulla läckerheter finns här självklart mycket mer att uppleva såsom hantverk, konstutställningar, guidade turer och aktiviteter speciellt för barn.

Ölands Skördefest 2020 pågår under perioden 23-27/9 (onsdag-söndag). Invigningen går av stapeln onsdagen den 23:e september.

Skulle du av någon anledning inte kunna delta på hösten, är ett tips att besöka arrangemanget Öland Spirar som sker under våren.

Upplev hela ön

Hyra stuga under skördefesten

Hos NOVASOL finns ett brett utbud för dig som söker boende på Öland under skördefesten. Vårt kompletta utbud finner du här på hemsidan och du kan enkelt se vilka stugor som är lediga när just du vill hyra.

Välj helt enkelt de datum du är intresserad av så att du enkelt ser vad som är ledigt. Då skördefesten på Öland är populär, kan ett tips vara att ankomma någon dag innan eventet börjar. Då kan du njuta av en eller flera avkopplande dagar på ön utan att behöva trängas lika mycket som under de mer populära ankomstdagarna.

Boka ett boende på Öland under skördefesten

Skördefesten med hund

Om du vill hyra stuga på Öland med hund under skördefesten kan vi glädja med att vi har ett brett utbud av stugor och semesterlägenheter som välkomnar familjens bästa vän. Du kan enkelt finna dessa boenden genom att klicka i husdjur i din sökning. Då visas enbart semesterbostäder som tillåter husdjur och därmed gör det lättare för dig att välja.

Genom att hyra stuga under Ölands Skördefest kan du njuta av alla aktiviteter och samtidigt dra dig tillbaka till lugnet i boendet när det passar dig. Koppla av i din stuga och samla kraft i lung och ro för att ha energi till alla upplevelser som skördefestens morgondag har att erbjuda.

På NOVASOL hälsar vi dig varmt välkommen till oss för att boka boende på Öland under skördefesten!