En semester där alla är samlade

Genom att hyra stuga kan alla följa med på semestern. Ni behöver inte lämna er hund hemma utan ni kan ta med er fyrbenta vän!

Semestern vill man gärna tillbringa tillsammans med sina nära och kära och då räknas naturligtvis även hunden in. Så nästa gång ni vill semestra borta men på ’hemmaplan’ - är ni varmt välkomna till någon av våra stugor i Sverige som tar emot hundar.

 

Ta med din hund till våra stugor i Sverige i sommar

Husdjur välkomna - Utan extra kostnad

På NOVASOL vet vi hur mycket det betyder att få ta med hunden på semestern. Därför tycker vi inte heller att det ska kosta något extra. Hos NOVASOL har vi ett mycket stort utbud av semesterhus och stugor för uthyrning till vilka husdjur är välkomna. Till dessa semesterbostäder får din hund bo i huset helt utan extra kostnad.

I Sverige - och många andra länder i Skandinavien och mellaneuropa - så får oftast två hundar följa med och i sydeuropa ett. Önskar man ta med fler än detta, går det många gånger bra men då måste man först ha fått ett godkännande från husägaren. Kontakta oss på NOVASOL så hjälper vi dig gärna med din förfrågan.

Vid fler husdjur än tillåtet så kan det ibland vara så att husägaren tar en mindre extra avgift på grund av extra städning eller av annan orsak. Detta meddelas i så fall vid svaret på din förfrågan. Så länge antalet hundar är lika många som det hus du hyr tillåter – är de välkomna att följa med utan kostnad och utan att en förfrågan behöver göras. För att se alla hus, stugor och semesterlägenheter som välkomnar hund i Sverige – gör en sökning här på vår hemsida där du också kan boka ditt boende direkt online.

Symbolen för Husdjur välkomna

En upplevelse för alla

När ni bor i en stuga i Sverige slipper ni att planera vem som ska passa er hund och ni behöver inte heller gå och längta efter er bästa vän när ni är borta. Genom att hyra stuga i Sverige kan ni ha hunden alldeles intill och mysa när ni vill.

Även hunden gillar att åka på semester och upptäcka nya platser. Den får springa loss och känna andra dofter än där hemma. Under er semester med hund får ni alla en spännande upplevelse och kan åka på utflykter. Att hyra stuga i Sverige är ett bra utgångsläge för att upptäcka Sveriges alla smultronställen och vad är då bättre än att få göra det tillsammans med sin hund? NOVASOL har ett stort utbud av stugor i Sverige där hunden är välkommen.

Självklart gäller detta inte bara i Sverige. Över hela Europa har vi ett stort utbud av semesterhus som välkomnar våra bästa vänner. Att hyra stuga med hund innebär en härlig semester för alla!

Klart din hund ska med på semester

Särskilt husdjursvänliga hus

Vissa av våra stugor i Sverige har även det där lilla extra för att din hund ska trivas särskilt bra. Dessa kallar vi för Särskilt husdjursvänliga hus. Du känner igen husen genom den gröna husdjurssymbolen med plustecknet. Vill du hyra en sådan stuga så kan du även söka enbart efter Särskilt husdjursvänliga hus här på vår hemsida. Dessa hus har bland annat en större tomt utan anlagd trädgård eller grannar att ta hänsyn till.

Vart trivs just din hund?

En av alla fördelar med privatägda stugor är att du finner dem över hela Sverige. Hunden är inte förvisad till exempelvis specifika hotell eller utvalda campingområden.

Om du vill hyra stuga på Öland eller Gotland kan med andra din hund också följa med för att uppleva ölivet. Föredrar man fastlandet kan ni tillsammans uppleva allt från till exempel Dalarna och Sälen till Skåne och Ystad.

På platser som vi människor känner oss harmoniska så trivs som regel också våra husdjur. I naturen med grönska eller i och längsmed hav och sjö. Varför inte hyra stuga på västkusten och ta med hunden till exempelvis Bohuslän? Här finns gott om platser där både matte, husse och husdjur kan njuta av en härlig semester i Sverige.

Stuga att hyra i Sverige där du kan ta med hund

Stugor i Sverige med hund

Att hyra stuga i Sverige med hund innebär semesterglädje för hela familjen! Ni finner hela vårt utbud av stugor i Sverige där hunden är välkommen här på vår hemsida. Du väljer bara alternativet för Husdjur tillåtet så får du upp alla våra stugor i Sverige till vilka husdjur är välkomna. Genom att välja önskad reseperiod, kan du också se vilka som är lediga när just ni vill semestra. Självklart finner du även gott om andra kriterier att välja mellan så att ni får precis de boende som passar er.

Vi tycker det är viktigt att både ni och er hund får en minnesvärd semester - om ni inte finner det ni letar efter kan ni ringa vår kundtjänst så hjälper vi er gärna att hitta en stuga som passar just era behov.

Vi hälsar dig och din hund varmt välkomna till NOVASOL och våra stugor i Sverige!